Sal Lojistik, avantajlı kombinasyon hizmeti sunuyor

İşletmelere tüm lojistik servisler içinde kullanılabilecek en avantajlı kombinasyonlarla hizmet verdiklerini söyleyen Sal lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Memiş, İntermodal taşımacılıkla güçlenmek için deniz yolu, hava yolu, kara yolu ve demir yolu gibi alanlarda istediğimiz noktalara ulaştık” dedi.

Sal Lojistik, avantajlı kombinasyon hizmeti sunuyor
Yayınlama: 04.09.2024
Düzenleme: 05.09.2024 11:17
A+
A-

Mustafa Memiş, “Lojistik işlemlerde en düşük maliyet ile ihracatçılara hizmet verebiliyoruz. Demiryolundaki büyümemizi sürdürmek için Özmal vagon alımlarımız devam ediyor. Müşterilerimiz yurt içi ve yurt dışı operasyonlarımızda demir yolunun hızlı avantajını yaşayacak” dedi.

Global freight forwarder ağı işbirlikleriyle Mersin’in ve bölgenin taşımacılık sektöründeki önemli markalarından olan, WCA acenteliğini de yürüttüklerini dile getiren Memiş, intermodal lojistikte belirlenen hedeflere ulaştıklarını söyledi. Lojistiğin uluslararası bir sektör olduğunu, dış dünyayla ortak bir frekans yakalanamaması halinde başarıya ulaşılamayacağını vurgulayan Memiş, “Bu noktada uluslararası kargo taşımacılığı yapan şahıs veya şirketler olarak bilinen freight forwarder ağlarıyla sözleşme imzaladık. Dünyanın her bölgesinde çalıştığımız yurt dışı acentelerimiz mevcut. World Cargo Alliance-Dünya Kargo Birliği (WCA) üyesi acentesi kimliğimizle, sektörümüzün paydaşlarına profesyonel hizmet sunmak, sektör araştırmalarıyla firmaların maliyet ve piyasa şartlarını belirleyip buna dönük güncel ve doğru bilgilendirmeler yapmak asli görevlerimiz arasında yer alıyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: MERYEM KARADAĞ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.