Gökmen Akyürek, “6 farklı lüks elektrikli golf taşıtı modeli bulunuyor”

“Ortimobil Elektrikli Taşıtlar’ın pek çok özelliğe sahip lüks modeller olduğunu belirten, Ortimobil İcra Kurulu Başkanı Gökmen Akyürek, “Bugün itibariyle, 6 farklı lüks elektrikli golf taşıtı modeli bulunuyor” dedi.

Gökmen Akyürek, “6 farklı lüks elektrikli golf taşıtı modeli bulunuyor”
Yayınlama: 04.09.2024
A+
A-

Gökmen Akyürek, “BOrti- 100 B, Orti- 100 Cargo, Orti- 200, Orti- 200BS, Orti- 300B, Orti-100T. Orti- 100 Cargo, 500 kg yük taşıma kapasitesine sahip ve ister kapalı isterse açık kasa, ister sabit ister hidrolikli kasa seçenekleriyle, özellikle yemek sektörü ve sağlık sektöründen talep görüyor. Turizm sektöründe, otellerde, golf alanlarında ya da güvenlik hizmetlerinde kullanıma uygun modellerinden ise Orti-100B, Orti- 200, Orti- 200B ve Orti- 300B. Orti- 100B, küçük ‘cargo box taşıma kutusu’ sayesinde hafif yükleri taşıma özelliği ile tercih ediliyor” açıklamalarında bulundu.

Trafiğe uygunluk belgesine sahip olan Orti- 100T (Traffic) modelinin de yollarda yerini aldığını kaydeden Akyürek, bu modelin çift hız kademesi, ışıklı arka plakalık, ön cam suyu ve silecek, arka ekstra fren led lamba, acil elektrik kesici buton, reflektör, direksiyon kilidi, sürücü koltuk güvenlik sensörü ve kilitlenebilir torpido özelliklerine sahip olduğunu belirtti.

Kaynak: MERYEM KARADAĞ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.