Teknik Soğu, enerji tasarruflu endüstriyel dolapları üretiyor

Teknik Soğu, ürettiği enerji tasarruflu soğutucu dolaplarıyla başta bölgenin yüzde 80’i olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanına hizmet veriyor.

Teknik Soğu, enerji tasarruflu endüstriyel dolapları üretiyor
Yayınlama: 02.09.2024
A+
A-

Kurulduğu 1973 yılından bu yana, 50 yıllık geçmişi, hizmette kalite ve güven anlayışı ile 5 bin metrekarelik alanda, deneyimli çalışanlarıyla hizmet veren Teknik Soğu, ürettiği enerji tasarruflu endüstriyel buzdolapları ile sektörde tercih edilen firmalar arasında yerini alıyor. Tecrübeli ve kalifiye çalışanlarıyla yedek parça temini, periyodik bakımlar ve arıza onarım yönünde de müşterilerine hizmet verdiklerini belirten Teknik Soğu Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kil, kalite, güven ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını dile getirerek, “50 yıldır Teknik Soğu olarak, fabrikalara chiller soğutucular, su sebilleri, yemekhane mutfakları için muhtelif soğutucular üretiminin yanı sıra bakkallara, marketlere, çiçekçilere ve balıkçılara da ihtiyaçlarına yönelik endüstriyel buzdolapları üretimi yapıyoruz. Ayrıca müşterilerimizin evlerine, yazlıklarına, çiftliklerine ve ya bağ evlerine istek ve ihtiyaçlarına göre soğuk odalar kuruyoruz. Ürettiğimiz ürünlerin kalitesi sayesinde Türkiye’nin birçok ilinden sipariş alarak sektörümüzde ve bölgemizde öncü olmayı hedefliyoruz” dedi.

Sadece Mersin ve ilçelerinde değil, Türkiye’nin dört bir yanındaki şehirlerin ihtiyacına göre endüstriyel buzdolapları ürettiklerini söyleyen Abdulkadir Kil, Fransa, İngiltere, Irak, Afrika ve Kıbrıs gibi birçok yabancı ülkeye de ürettikleri ürünlerini ihraç ettiklerini ifade etti Üretimlerinde minimum enerji tüketimi sağlayarak, çevreye dost, üretim yapmanın yanı sıra, müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını öngörebilme adına uygun hizmet ve çözümler geliştirme anlayışında olduklarını aktaran Abdulkadir Kil, “Bir yandan yeni dönemin teknolojisini yakalamayı amaçlarken, diğer yandan da eski dönemin uzun ömürlü ürünler üretme zihniyetini korumaya çalışıyoruz. Açıkçası 20-25 sene önce bizi tercih etmiş olan müşterilerimizin ürünlerini yenilemek isterken tekrar bizi tercih etmesi beni ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: MERYEM KARADAĞ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.