Nehir Beton, araç filosunu yüzde 50 büyütüp sevkiyat hızını arttırdı

Bölgesindeki hazır beton talebini karşılamak için kaliteli ürün ve en iyi hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren Nehir Beton, transmikser ve mobil pompa yatırımlarıyla araç filosunu yüzde 50 büyütüp, sevkiyat hızını arttırdı. Firma, şantiyeye giren hammaddenin kontrollerini sağlayıp denetleme mekanizmasını güçlendirecek cihazlarla Ar-Ge hattını genişletti.

Nehir Beton, araç filosunu yüzde 50 büyütüp sevkiyat hızını arttırdı
Yayınlama: 02.09.2024
A+
A-

Mersin’de 2011 yılından bu yana faaliyet gösteren Nehir Beton G belgesi ve ISO 9001:20087 Kalite Yönetim Belgesi ile hazır beton imal ediyor. Firma, Akdeniz ve Erdemli ilçelerindeki toplam 26 bin metrekarelik alan üzerine kurulu santrallerinde saat başı 660 metreküp, mobil santralleri ile de 120 metreküp ve üzerinde beton üretimi yapıyor.

Bölgesel projelerde yer aldıklarını söyleyen Nehir Beton Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sözdar Arıç, Mersin-Adana-Gaziantep hızlı tren hattının üstlenicilerinden Rönesans Holding ile Çeşmeli Kızkalesi otobanının yüklenici firmalarından Kolin İnşaat’a hazır beton tedariki sağladıklarını belirtti. Arıç, “Kentin gelişimine fayda sağlayacak projelerde yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kaynak: MERYEM KARADAĞ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.