Hatayspor Teknik Direktörü Pulat: Biz bahanelerin değil, çözümlerin peşinde olmalıyız

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, Samsunspor karşısında aldıkları 3-0’lık mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, sakat oyuncuların ve yeni transferlerin eksikliğine rağmen, bahane üretmek yerine çözüm odaklı olmaları gerektiğini vurguladı.

Hatayspor Teknik Direktörü Pulat: Biz bahanelerin değil, çözümlerin peşinde olmalıyız
Yayınlama: 02.09.2024
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Mersin’de oynanan maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Pulat, taraftarlarının gösterdiği fedakarlığı hatırlatarak, takım olarak aynı ruhu yansıtamadıkları için utandıklarını dile getirdi. Pulat, “Maç öncesi 4 saat otobüsle Mersin’e gelip, 2 saat maçı izleyip, 4 saat de geri dönecek olan taraftarlarımızın ruhuna sahip olamadık. Bugün hem taraftarımızın hem de yönetimimizin başını öne eğdik. Ancak bahanelerin değil, çözümlerin peşinde olmalıyız. Bugün utanacağız ama yarın yeni bir gün. Sakat ve cezalı oyuncularımızın dönmesiyle, yeni transferlerimizle birlikte sahada daha güçlü olacağız,” dedi.

Pulat, Samsunspor’un galibiyetini hak ettiğini kabul ederek, taktiksel disiplini koruyarak daha istekli oynadıkları için rakiplerini tebrik etti. Maçın hakem ekibinin de görevini iyi yaptığını belirten Pulat, “Bugün görevini iyi yapmayanlar bizlerdik, ancak bu mağlubiyetten ders çıkartacağız,” dedi. Takımın Hatayspor ruhunu yeniden kazanacağını vurgulayan Pulat, verilen arayı yeni transferlerle ve çift antrenmanla değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.