“Mersin’de en çok tercih edilen araç kiralama firması olmayı hedefliyoruz”

Mersin’in son yıllarda turizm ve iş dünyasında gösterdiği gelişmelerin, araç kiralama sektörünü de etkilediğini belirten Gök Filo Araç Kiralama Firma Kurucusu Ahmet Gök, “Bu nedenle, sektörün önümüzdeki yıllarda da büyümeye devam edeceğini düşünüyoruz. Biz de bu büyümenin bir parçası olmak ve Mersin’de en çok tercih edilen araç kiralama firması olmak için çalışıyoruz” dedi.

“Mersin’de en çok tercih edilen araç kiralama firması olmayı hedefliyoruz”
Yayınlama: 27.08.2024
A+
A-

Ahmet Gök, “Önümüzdeki süreçlerde firmamız filomuzu daha da genişletmeyi, araç çeşitliliğini arttırmayı, Mersin’de eksik kalan hizmet kısımlarını tamamlayarak ihtiyaçlara yönelik hizmet alanlarını geliştireceğiz. Araç kiralama ihtiyacınız olduğunda, bize danışmaktan çekinmeyin. Deneyimli ekibimiz ve geniş araç filomuz ile her zaman size en uygun seçeneği sunmaya hazırız. Ayrıca, web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek güncel kampanyalarımızdan ve avantajlı fiyatlarımızdan haberdar olabilirsiniz” açıklamasında bulundu.

Araç filo kiralamanın avantajları hakkında da bilgi veren Ahmet Gök, “Araç satın almak yerine kiralamak, sermaye tasarrufu sağlar. Daha düşük işletme maliyeti oluşur. Kiralama hizmeti sayesinde her zaman en yeni model araçlara sahip olabilirsiniz. Araçların değer kaybı ve arıza riski kiralama şirketine ait olduğundan daha az risk içerir. Zamandan tasarruf ederek, araç satın alma ve satma işlemleri ile uğraşmak zorunda kalmazsınız” dedi.

Kaynak: MERYEM KARADAĞ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.