Mersin Toroslar’da bir evden 4 kamyon çöp çıkartıldı

Mersin’in Toroslar ilçesinde, Demirtaş Mahallesi’nde bir evden yayılan kötü kokular üzerine Toroslar Belediyesi ekipleri harekete geçti. Komşuların ve mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaşlı bir kadının yaşadığı evde biriken çöplerle ilgili kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı.

Mersin Toroslar’da bir evden 4 kamyon çöp çıkartıldı
Yayınlama: 26.08.2024
A+
A-

Ekipler, evdeki kullanılmaz hale gelmiş eşyalar ve katı atıklar ile dolu alanı temizledi. Toplamda 4 kamyon çöp çıkarılarak ev, baştan aşağıya temizlendi. Temizlik çalışması, mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, ilçede halk sağlığını korumak için ekiplerin 7/24 görev başında olduğunu belirtti. Yıldız, “Demirtaş Mahallesi’nde vatandaşlarımızın talebi üzerine bir çöp evin temizliğini gerçekleştirdik. Ekiplerimiz, kötü koku yayan ve sağlığı tehdit eden bu evin temizliğini büyük bir titizlikle yaptı. İlçemizde benzer durumlarla karşılaşan vatandaşlarımız 0324 322 72 00 numaralı telefondan belediyemize ulaşabilirler” dedi.

Bu tür temizlik çalışmaları, halk sağlığını koruma amacıyla yürütülüyor ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Kaynak: MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.