Necip Taşkesen, “Yurt dışı tanıtım organizasyonları artırılmalı”

Mobilya sektöründe rakiplerinden farklı yol izleyerek birden fazla hizmet sunduklarını söyleyen Desen Ofis Mobilyalarını şirket bünyesine eklediklerini dile getiren Necip Taşkesen, “İşlerimizde sürekli yenilik yapmak zorundayız” dedi.

Necip Taşkesen, “Yurt dışı tanıtım organizasyonları artırılmalı”
Yayınlama: 24.08.2024
Düzenleme: 26.08.2024 11:33
A+
A-

Taşkesen, “Zamana uymayan zamanın gerisinde kalır anlayışıyla birçok fuarlara katılıp ofis, mobilya ve perde tekstil üzerine yenilikler ekledik. Müşterilerimizi en çok mutlu eden şey; iş yerimizde yetkili ile muhatap olup projelerini tasarlayıp aynı anda toplantı masamızda ofis mobilyalarını belirleyip, duvar kâğıtlarını, boya renklerini seçip ve sonrasında projeye uyacak perdesini tasarlayıp uygulamaya geçmemiz. Ve bu konuda Mersin’de tek olduğumuzu söyleyebilirim en önemlisi de fiyat olarak en uygun şekilde kar sağlayıp tüm işi bir anda bitirmelerine yardımcı oluyoruz” dedi.

Desen Ofis Mobilyaları Kurucusu Necip Taşkesen, sektör sorunlarına ve çözüm önerileri hakkında da konuşarak şunları söyledi: “Yurt dışı tanıtım organizasyonlarının yetersiz kalması özellikle ihracatta rekabet şansını olumsuz etkilemektedir. Yurtiçi ve yurt dışı tanıtımının en önemli ayağı fuar olup içeride ve dışarıda düzenlenen fuarlara katılmak olumsuzlukları en aza indirecektir. Sanayi ve ticaret Bakanlığının bu konuda KOBİ’lere yeni teşvikler vermesi iyi bir başlangıç olarak kabul edilebilir. Bunun dışında AB standartları kalitesinde üretilmiş ürünler müşteri memnuniyetini artırarak firma imajını kuvvetlendirecektir. Mobilya endüstrisinin en önemli sorunlarından biri de kalifiye eleman istihdamıdır. Bu sebeple tüm işletmeler sorun yaşamaktadır. Meslek Liselerinin müfredat programları güncelleştirilerek iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap verebilecek duruma getirilerek okul-sanayi işbirliğine süreklilik kazandırılmalıdır.”

Kaynak: MERYEM KARADAĞ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.