DEN-KA, Niğde Şubesiyle Akdeniz’de de büyümeye devam edecek

Gümrük Müşavirliği sektöründe, Türkiye’nin önemli markaları arasında yer almak üzere, yatırımlarını sürdüren DEN-KA , bu yıl açacağı Niğde şubesiyle de Akdeniz’de büyümeye devam edecek.

DEN-KA, Niğde Şubesiyle Akdeniz’de de büyümeye devam edecek
Yayınlama: 23.08.2024
Düzenleme: 23.08.2024 16:47
A+
A-

1999 yılından bu yana Mersin merkezli olarak ulusal ve global sanayici ve dış ticaret firmalarının hammadde tedarik sürecinde ve ihracat süreçlerinde gümrük işlemleri ve ulusal nakliye operasyonlarında çözüm ortaklarından biri olan DEN-KA Gümrük Müşavirliği ve DEN-KA Lojistik, şubeleriyle ulusal marka olma yolunda ilerliyor. Adana, İskenderun, Gaziantep ve Kahramanmaraş, İstanbul ve İzmir’de bulunan şubeleri, İpekyolu ve Habur’da ki irtibat ofisleri ile beraber 25. Yılını kutlayan DEN-KA, açacağı Niğde şubesiyle, Türkiye’nin önemli gümrük müşavirliği markaları arasına girmeyi hedefliyor.

Doğru yatırım stratejileriyle sürdürülebilir büyümeye özen gösterdiklerini söyleyen DEN-KA Gümrük Müşavirliği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ateş, 2023 yılını yüzde 8,5 büyümeyle tamamladıklarını, 2024 yılında da yüzde 10’luk büyüme hedeflediklerini kaydederek hem gümrük müşavirliği hem de ulusal konteyner nakliye hizmetlerinde müşteri portföylerini güçlendirdiklerini söyledi. Ateş, “Şu anda 90 kişiye istihdam sağlıyoruz. Açılacak olan yeni şubemizle istihdamımızın yüzde 5 artacağını düşünüyoruz. Güneydoğu ve İç Anadolu bölgelerinin ardından Marmara ve Ege’de açtığımız şubelerimizle rekabet gücümüzü artırdık. 2024 yılında 25’inci kuruluş yıldönümümüzde ülkemizin en önemli gümrük müşavirliği markaları arasında yer alma hedefiyle yeni şube ve nitelikli istihdam projelerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: MERYEM KARADAĞ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.