TRT’nin dijital platformu Tabii’ye, ücretli abonelik sistemi geldi

Türkiye’nin dijital platformu Tabii, yeni yayın dönemine “Tabii Premium” adlı ücretli abonelik seçeneğiyle başlıyor. Aylık 99 TL olarak belirlenen Tabii Premium, kullanıcılarına yeni özellikler sunarak geniş bir içerik yelpazesine erişim imkânı tanıyacak.

TRT’nin dijital platformu Tabii’ye, ücretli abonelik sistemi geldi
Yayınlama: 21.08.2024
A+
A-

TRT’nin UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa’nın yayın haklarını 3 yıllığına almasının ardından duyurulan bu yeni hizmet, futbolseverlere ve dizi-film tutkunlarına hitap ediyor. Tabii Premium üyeliği, UEFA’nın büyük organizasyonlarındaki tüm maçları reklamsız ve en yüksek kalitede izleme imkânı sunacak. Türk takımlarının maçları TRT kanallarında şifresiz olarak yayınlanmaya devam ederken, yabancı takımların karşılaşmaları sadece Tabii Premium üyelerine özel olacak.

Bu yeni üyelik paketi sadece futbol içerikleriyle sınırlı kalmıyor; 30’dan fazla orijinal yapım, lisanslı filmler, belgeseller, çocuk içerikleri ve TRT’nin geniş arşivi de izleyicilere sunulacak. Üyeler, bu içerikleri istedikleri zaman indirebilecek ve en yüksek kalitede izleyebilecekler. Ayrıca, Tabii Premium 24 saat geri alma özelliği ile izleyicilere zaman kısıtlaması olmadan içeriklere erişim sağlıyor.

21 Ağustos Çarşamba günü itibarıyla kullanıma sunulacak olan Tabii Premium üyeliği, aylık 99 TL olarak belirlenirken, ücretsiz üyelik seçeneğiyle devam etmek isteyenler ise TRT’nin binlerce saatlik arşivine ve canlı TRT kanallarına reklamlı olarak erişmeye devam edebilecekler.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.