Kadir Ezildi babasına ateş püskürdü: “Benim için ölmüştür”

Popüler sunucu Kadir Ezildi, uzun yıllar sonra ortaya çıkan babası Mehmet Ezildi’ye sert tepki gösterdi.

Kadir Ezildi babasına ateş püskürdü: “Benim için ölmüştür”
Yayınlama: 21.08.2024
A+
A-

Temizlik Benim İşim ve En Hamarat Benim gibi programlarla tanınan Kadir Ezildi’nin hayatına bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı. Yıllar önce ailesini terk ettiği iddia edilen babası Mehmet Ezildi, oğlunun nişan haberiyle birlikte yeniden gündeme geldi. Plastik cerrah olan Mehmet Ezildi, kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verirken, Kadir Ezildi’ye zarar vermemek için sessiz kaldığını belirtmişti.

Kadir Ezildi’nden babasına şok cevap

Kadir Ezildi, babasının bu açıklamalarının ardından sessizliğini bozdu. Bir programın fragmanında babasının ortaya çıkmasıyla ilgili sorulan soruya çok sert bir yanıt veren Ezildi, “Benim de hoşuma gitmedi, gereksizdi, adını da hiçbir yerde anmıyorum, telaffuz etmiyorum. O da benim adımı anmasın, benim için ölmüştür” dedi.

“300 lira nafaka benden esirgendi”

Ezildi, yaşadığı zorlukları anlatırken, “Giderken beni öldü bilin, dedi. O gün 300 lira nafaka benden esirgendi ama bugün ben 500.000 lira para harcayabildim Allah’ıma şükür. Hepsini de kendim çalışarak harcadım ben açım diye kimsenin kapısına gitmedim; ben hasta altı temizledim, ben koli taşıdım yoklukta benimle olmayan varlıkta da beni aramasın istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.