Wilma Elles ismini mi değiştirdi?

Oynadığı ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin ardından oyunculuk kariyerini Türkiye’de sürdüren ve Türk vatandaşlığı alan Wilma Elles, adını bir Türk ismiyle değiştirdiğini söyledi.

Wilma Elles ismini mi değiştirdi?
Yayınlama: 21.08.2024
A+
A-

2010’da ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde oynamak için Türkiye’ye gelen Alman oyuncu Wilma Elles sonrasında kariyerine ülkemizde devam etmişti.

Elles önceki akşam bir ödül törenine çocukları Milat, Melodi, Manolya ve eşi Mehmet Şah Çelik ile katıldı.

2016’da Türk vatandaşı olan Elles, Mücella adını aldığını söyledi

Ünlü oyuncu Elles, özel hayatıyla olduğu kadar kariyeriyle de sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz gece düzenlenen doğum günü kutlamasında yaptığı sürpriz bir açıklama ile sevenlerini şaşırttı.

Wilma Elles, eşi Mehmet Şah Çelik, oğlu Milat Göğüş, kızı Melodi Göğüş ve küçük kızı Manolya Çelik ile birlikte objektiflere poz verirken, heyecanlı bir haberi paylaştı. Oyuncu, “Türk vatandaşı oldum. İsmim de artık Mücella. Aslında söylemeyecektim, size özel oldu. Dikkatinizi çeken bir şey var mı? Hepimizin isimlerinin baş harfi M ile başlıyor. Ailemi çok seviyorum” dedi.

Elles’in bu mutlu haberi, sosyal medyada kısa sürede büyük yankı buldu. Oyuncunun hayranları, yeni ismi ve ailesine olan sevgisiyle ilgili yorumlarda bulundu.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.