Hasan Şemsi, “RES için kritik bağlantı elemanları imal ediyoruz”

Berdan Cıvata Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şemsi, fosil yakıt kullanımını düşürüp karbon ayak izini azaltarak temiz enerji elde etmek için hayata geçirilen Rüzgâr Enerji Santrali (RES) için özel olarak tasarlanan yüksek mukavemetli ankraj kafesleri, kule birleştirme cıvataları ve kanat saplamaları gibi kritik bağlantı elemanları imal ettiklerini belirtti.

Hasan Şemsi, “RES için kritik bağlantı elemanları imal ediyoruz”
Yayınlama: 20.08.2024
A+
A-

Hasan Şemsi, “Dünya’nın 10 lider rüzgâr türbini üreticisinden 7’sinin onaylı tedarikçisi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Referanslarımız arasında Amerikan’ın GE (General Electric)’si, Almanya’nın Nordex ve Enercon’u, Danimarka’nın Vestas’ı, İspanya’nın Siemens, Gamesa ve Alstom’u ile Çinli Goldwind markaları bulunuyor” diye konuştu.

Doğaya saygılı yaklaşım noktasında sadece imalat ve satışla sınırlı kalmadıklarının altını çizen Hasan Şemsi, tesislerinde kullandıkları elektrik enerjisinin yüzde 45’ini tesis çatıları üzerine kurulu 2,5 MW kapasiteli güneş enerji santralinden elde ettiklerini kaydetti.

Yüksek mühendislik bilgisini, merkezinde kalite ve müşteri memnuniyeti olan sürdürülebilir çalışmalarıyla entegre şekilde yürütmeye devam edeceklerini aktaran Hasan Şemsi, “Alanımızdaki başarılarımızın yanı sıra firma kimliğimizle de öne çıkıyoruz. Tasarımı, üretim ve patenti bize ait 500 ton kapasiteli Avrupa’nın en güçlü çekme test cihazı ve 30 bin N/m kapasitesiyle Avrupa’nın en güçlü iki tork test cihazlarından birine sahibiz. Zamanında eksiksiz teslimat, sürdürülebilir kaliteli üretim, maksimum izlenebilirlik ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımız ile küresel firmaların kendi kulvarımızdaki ‘Tek Durak Noktası’yız. Gelecekte de Dünya’nın neresinde ve ne büyüklükte olursa olsun, sektördeki yarım asrı aşkın tecrübemiz, yüksek mühendislik bilgimiz ve tam entegre fabrikamız ile mega projelerin bağlantı elemanları konusunda çözüm ortağı olmayı sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.

Kaynak: MERYEM KARADAĞ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.