Aydoğdu Group, Olin Yenişehir, SeaPlus Tömük ve Elite Life Residence ile İnşaat Sektöründe Fark Yarattı

Aydoğdu Group, temelini güvenle oluşturduğu ulaşılabilir Lüks Konut Projeleri Olin Yenişehir, SeaPlus Tömük ve Elite Life Residence ile sektöründe fark yarattı.

Aydoğdu Group, Olin Yenişehir, SeaPlus Tömük ve Elite Life Residence ile İnşaat Sektöründe Fark Yarattı
Yayınlama: 20.08.2024
Düzenleme: 20.08.2024 15:49
A+
A-

Akaryakıt, turizm, laboratuvar hizmetleri ve inşaat sektöründe 40 yıldır başarılı işlere imza atan Aydoğdu Group’un yeni konut projeleri Olin Yenişehir, SeaPlus Tömük ve Elite Life Residence, üstün mühendislik ve nitelikli işçilikle inşa edildi. Özel sosyal alanlara sahip iki proje, yer aldığı değerli lokasyonlarla dikkatleri üzerine çekti.

Lüks standartlar ve ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunulan Olin Yenişehir hakkında konuşan Aydoğdu Group Yönetim Kurulu Başkanı Melih Aydoğdu, inşaat sektöründe kalite ve tasarım üstünlüğünü odağına alan projeleri hayata geçirdiklerini, değişen trend ve zevklere zamansızlığı ile eşlik edecek mimari tasarımlara sahip projeler inşa ettiklerini belirtti. Merkezi yerden ısıtması, sonsuz havuzu, tenis ve basketbol kortları ile yüksek yaşam standartları talep eden kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap veren donatılara sahip olan Olin Yenişehir’e gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini vurguladı. Melih Aydoğdu, “İki katlı kapalı otoparkı, özel peyzajı, barbekü alanı, güvenlik sistemleri ve özel yük asansörüyle günümüz modern yaşam anlayışına hizmet eden Olin Yenişehir, fore kazık sistemi ve üstün mühendislikle depreme dayanıklı olarak projelendirildi” dedi.

Olin Yenişehir’de spor salonunun manzarası gökyüzü
“Yenişehir’in gözde konumu 20. Cadde’de yer alan Olin Yenişehir, tek blok olarak seçkin yaşamlara ev sahipliği yapmak için yükseliyor” diye konuşan Melih Aydoğdu, “Her odada ayrı olarak yer alan iklimlendirme sistemi, bağımsız mutfağı ve Akdeniz güneşini içeriye davet eden geniş pencereleri ile Olin, ferah bir yaşam alanı sunuyor. Oldukça geniş kullanım alanına sahip odaları ve fonksiyonel kat planlarıyla öne çıkan 2+1 ve 3+1 dairelerin tasarımlarıysa oldukça özel. Sade şıklık ve gerçek lüks deneyiminin sunulduğu Olin Yenişehir’in 13. katında da oldukça özel bir alan proje sakinlerini bekliyor. Bu katta tasarlanan gökyüzü spor salonunda yer alan jakuzi gibi ayrıcalıklar Olin’in değerli özelliklerinden sadece bir tanesi” ifadesini kullandı.

Olin Yenişehir’in, tek bloklu olması ile hem çok nezih hem de sosyal alanlarıyla aktif yaşam sunan bir proje olduğunu belirten Melih Aydoğdu, “Aydoğdu Group olarak, İstanbul’da, İzmir’de ve Mersin’de pek çok özel proje yaptık. Her projemiz bize yepyeni teknik tecrübe ve vizyon kazandırdı. Tüm kazanılan değerler, yeni projelerimizde tekrar hayata geçti” dedi.

Kaynak: MERYEM KARADAĞ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.