Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl? Doktorundan açıklama geldi…

Beynine üçüncü kez pıhtı atması nedeniyle yoğun bakıma alınan ve ameliyat edilen Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında, hayat arkadaşı Jülide Kural açıklamada bulundu. Kural, İnanır’ın tedavisinin Koç Üniversitesi Hastanesi’nde daha yoğun bir fizik tedavi programıyla devam edeceğini duyurdu.

Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl? Doktorundan açıklama geldi…
Yayınlama: 19.08.2024
A+
A-

Jülide Kural, Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili olarak Instagram üzerinden bilgi verdi. İnanır’ın uzun süredir devam eden tedavi sürecinde önemli ilerlemeler kaydedildiğini belirten Kural, enfeksiyon nedeniyle zorlu dönemler yaşandığını ancak İnanır’ın yaşama bağlılığı ve mücadeleci ruhuyla bu süreci aştığını ifade etti.

24 Mart’tan bu yana süren tedavi sürecinin 16 Ağustos itibariyle Koç Üniversitesi Hastanesi’nde devam edeceğini belirten Kural, doktorların yönlendirmesiyle daha yoğun bir fizik tedavi programına geçme kararı aldıklarını açıkladı. Kural, bu kararın iyileşme sürecini hızlandıracağını düşündüğünü vurguladı.

Jülide Kural, medyada yer alan asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti. Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında sadece doktorları ve kendisinin bilgi vereceğini, bu nedenle dışarıdan yapılacak açıklamalara kulak asılmamasını rica etti. Kural, “Kadir’in isteğidir: Doktorları ve benim dışımda yapılacak hiçbir habere kulak asmayınız. Ve son söz. Mücadeleye devam” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.