Durdu Teyze, depremde ayağını kaybetti fakat eşinin sevgisini hiç kaybetmedi!

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası ayaklarını kaybeden Eşe Yurdagül (67), eşinin sevgisi ve desteğiyle hayata tutunuyor.

Durdu Teyze, depremde ayağını kaybetti fakat eşinin sevgisini hiç kaybetmedi!
Yayınlama: 15.08.2024
A+
A-

Depremin ardından eşi Durdu Yurdagül (63) ile Dulkadiroğlu ilçesi Necip Fazıl Konteynırkent’te yaşamaya başlayan Yurdagül, eşinin kendisine olan destek ve sevgisinin kendisini ayakta tuttuğunu belirtiyor.

Eşe Yurdagül, “Ayaklarımı kaybettim, ama eşim bana bunu hissettirmedi. Eşimin bana yaptığı bu iyiliği karşısında onu sırtımda bile taşırım” dedi. Yurdagül, depremde ayağının üzerine bir şey düştüğünü ve sonrasında ayağının kesilmek zorunda kaldığını anlatarak, eşinin kendisine bakım yaptığını, yemeklerini hazırladığını, konteyneri temizlediğini ve banyosunu yaptırdığını ifade etti. Hayırseverlerden akülü araba talebinde bulunan Yurdagül, eşinin ona sürekli yardımcı olduğunu ve eksikliğini hissettirmediğini belirtti.

Durdu Yurdagül ise eşine her türlü desteği sağladığını, sabah kahvaltısını hazırladığını, çayını yaptığını, ekmeği bakkaldan aldığını ve bulaşıkları yıkadığını söyledi. Ayrıca, evi temizlediğini ve eşinin banyosunu yaptığını belirten Yurdagül, “Eşim olmasa ben yaşayamazdım. Eşim benim her şeyim oldu. Eşimle beraber her şeyi paylaşıyoruz. Evimiz yıkıldığı için konteynerde kalıyoruz. Eğer başıma böyle bir şey gelse, eşim de beni bırakmazdı. Daha önce hastalandığımda bana baktı” dedi.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.