Trabzonspor’da 22 yıl sonra bir ilk yaşandı! O oyuncu transfer edildi…

Trabzonspor, transfer çalışmalarını Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda sürdürmeye devam ediyor.

Trabzonspor’da 22 yıl sonra bir ilk yaşandı! O oyuncu transfer edildi…
Yayınlama: 14.08.2024
A+
A-

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş karşılaşmasında Rapid Wien ile karşılaşacak olan bordo-mavili ekip, bir transferi daha sonuçlandırdı ve 26 yıl aradan sonra bir ilke imza attı.

Trabzonspor, Ukrayna ekibi Zorya’da forma giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Arseniy Batagov’u kadrosuna kattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Yapılan açıklamada, transferin detayları paylaşıldı. Batagov’un transferi için FC Zorya kulübüne 2 milyon dolar fesih bedeli ödeneceği ve bu tutarın dört taksit halinde verileceği belirtildi. Ayrıca, Batagov ile 4+1 yıllık anlaşma sağlandığı ve oyuncuya yıllık garanti ücret ödeneceği açıklandı.

Trabzonspor, Arseniy Batagov’u kadrosuna katarak 26 yıl sonra ilk kez bir Ukraynalı oyuncuyu transfer etmiş oldu. Son olarak 1998 yılında Yuriy Kalitvintsev’i kadrosuna katan bordo-mavililer, bu transferle yeniden Ukraynalı bir futbolcuyu takımlarına dahil etmiş oldu.

Bu transferle birlikte Trabzonspor, kadrosunu Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro, Stefan Savic ve Okay Yokuşlu gibi isimlerle güçlendirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.