Sarıca: Fenerbahçe tur peşinde

Sosyal medya platformu X üzerinden maç yorumları yapan spor yorumcusu Eren Burak Sarıca, bugün oynanacak olan Fenerbahçe-Lille maçı hakkında bir paylaşımda bulundu.

Sarıca: Fenerbahçe tur peşinde
Yayınlama: 16.08.2024
Düzenleme: 19.08.2024 16:24
A+
A-

İlk maça değinerek söze başlayan Sarıca, “İlk maçı deplasmanda oynayan temsilcimiz Fenerbahçe, iyi başladığı oyunun sonunu getiremedi ve diğer resmi maçlarda olduğu gibi ilk 15 dakikada yediği golle demoralize oldu. İrfancan’ın golü çok iyi bir dakikada geldi ama son dakikalarda yediğimiz golle tur şansını Kadıköy’e bıraktık” ifadelerini kullandı.

Mourinho’nun Fred özlemi

Kadrodaki eksiklere de değinen Sarıca, “Tur için çok kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe’de bugün kadroda Fred olmayacak, Mourinho geçen maç sonu “onu özlüyorum” diyerek yönetime transferle ilgili sinyal vermişti. Bugün yine Fenerbahçe’nin orta sahada boşluklar vereceğini düşünüyorum. Lille elenmeyecek bir takım değil ama gerçekten tecrübeli ve orta alan yerleşimini çok iyi yapıyorlar. Fenerbahçe’nin Lille orta sahasını sadece uzun toplar ve Saint Maximin’in bireysel yetenekleriyle geçebileceğini düşünüyorum. Yönetimin orta saha transferini yine bu kadar geciktirmesi Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi vitrininden tekrar bir süre uzaklaştırmasına sebep olabilir” dedi.

Rakibe de değinen Sarıca, “Lille tarafında ise ilk haftadan eksik bulunmuyor, 1 haftadır dinlendiler ve buraları oynamayı iyi biliyorlar. Umarım bugün turu geçen taraf temsilcimiz Fenerbahçe olur” yorumunda bulundu.

Kaynak: MUHAMMET FATİH YAVUZ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.