İstanbul’da korkunç olay! Sokak ortasında eşini başından vurarak öldürdü

İstanbul Arnavutköy’de korkunç bir cinayet olayına sahne oldu. Saat 13.45 sıralarında Taşoluk Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 35 yaşındaki Serpil Gül, tartıştığı eşi 40 yaşındaki Harun Gül tarafından sokak ortasında silahla defalarca vurularak öldürüldü

İstanbul’da korkunç olay! Sokak ortasında eşini başından vurarak öldürdü
Yayınlama: 10.08.2024
A+
A-

İstanbul’da yaşayan 35 yaşındaki Serpil Gül, tartıştığı eşi 40 yaşındaki Harun Gül tarafından sokak ortasında silahla defalarca vurularak öldürüldü. Olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Harun Gül, cinayet aleti olan silahla birlikte yakalandı.

Olayın ardından polis ve olay yeri inceleme ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. Yapılan araştırmalara göre, Serpil ve Harun Gül, iki yıldır boşanma sürecindeydi ve bu sabah çocuklarından birinin sünnet töreni nedeniyle bir araya gelmişti. Çiftin, “Çocuklara sen bak” meselesi yüzünden tartıştığı öğrenildi.

Cinayet anı, mahalledeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde Harun Gül’ün art arda ateş ettiği ve çevredeki vatandaşların Yapma diyerek bağırarak durdurmaya çalıştıkları görülüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.