Oya Tekin Gülbahçesi Mahallesini ziyaret etti

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Gülbahçesi Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Tekin, ilçedeki 96 mahalleye eşit şekilde hizmet götüreceklerini vurguladı.

Oya Tekin Gülbahçesi Mahallesini ziyaret etti
Yayınlama: 09.08.2024
Düzenleme: 09.08.2024 17:00
A+
A-

Gülbahçesi Mahalle Muhtarı Mehmet Can Ertürk ile birlikte mahalledeki parkları ziyaret eden Tekin, çocuklarla fotoğraf çektirip sohbet etti. Parklarla ilgili planlanan projelerden bahseden Tekin, eksikliklerin kısa sürede giderileceğini belirtti. Çocukların güvenli ve mutlu bir şekilde vakit geçirebileceği alanlar oluşturmanın öncelikleri arasında olduğunu ifade eden Tekin, “Çocuklarımızın taleplerini yerine getirmek istiyoruz. Onların mutluluğu bizler için çok önemli” dedi.

Ziyareti sırasında Uludereliler Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Başkan Reşit Yıldırım ve üyelerle de bir araya gelen Tekin, vatandaşların sorunlarını dinledi. “Her zaman sizlerle bir arada olacağız. Seyhan’ın kaynaklarını Seyhanlılar için kullanacağız. Hizmette eşit davranacağız” diyen Tekin, tüm mahallelere dokunacaklarını ve tasarruf tedbirlerine rağmen her vatandaşın hakkını alacağını söyledi. Tekin, “Sizlerin güvenine layık olmak için büyük bir özveriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: YUSUF YILDIZ/ ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.