Kate Winslet kırışıklıklarına laf edenleri hedef aldı

Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet, yüzündeki kırışıklıkları eleştirenlere güçlü bir yanıt verdi. “Titanik” filmindeki performansıyla tanınan 48 yaşındaki Winslet, doğal güzelliğin önemine dikkat çekerek, kırışıklıklarının hayatının bir yansıması olduğunu belirtti.

Kate Winslet kırışıklıklarına laf edenleri hedef aldı
Yayınlama: 08.08.2024
A+
A-

Winslet, eleştirilerle ilgili olarak, “Sanırım insanlar, ‘Bu kırışıklıklarına bir şey yapsan iyi olur’ dememesi gerektiğini biliyor. Her geçen yıl kendimle daha barışık hissediyorum ve bu, başkalarının görüşlerini umursamamamı sağlıyor,” dedi.

Estetik müdahalelerden kaçınan ve doğal yaşlanmayı tercih eden Winslet, ekranda kusursuz görünme kaygısı taşımadığını, aksine bu durumun kendisini rahat hissettirdiğini vurguladı.

Independent Türkçe’nin haberine göre, Winslet ayrıca “Yüzümdeki her şey benim yaşamım ve değerli. Bunun üstünü örtmek aklımdan bile geçmez,” diyerek doğal görünümüne duyduğu gururu dile getirdi.

Winslet, kadınların kendilerini daha çok kabul etmeye başladığını ve yargılanmayı reddettiklerini görmekten memnuniyet duyduğunu belirtti. Daha önce de estetik baskılara boyun eğmeyeceğini açıklayan oyuncu, bu tutumunu kararlılıkla sürdüreceğini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.