Başkan Tutdere’den Kahtalı Mıçı’ya ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Antalya Akdeniz Üniversitesinde tedavi gören Kahtalı Mıçı’yı ziyaret etti.

Başkan Tutdere’den Kahtalı Mıçı’ya ziyaret
Yayınlama: 04.08.2024
Düzenleme: 19.08.2024 16:13
A+
A-

 

Bir süredir Antalya Akdeniz Üniversitesinde tedavi gören Kahtalı Mıçı’ya bir ziyaret de Tutdere’den geldi. Tutdere, Kahtalı Mıçı’nın sağlık durumun ve moralinin iyi olduğunu, en yakın zamanda sahnelere döneceğini belirtti.

Mıçı’nın durumu çok iyi

Kahtalı Mıçı’yı hastanedeki odasında ziyaret ederek genel sağlık durumu hakkında bilgi alan Tutdere, Mıçı’ya destek mesajında bulundu. Tutdere, “Adıyaman’ın ve Türkiye’nin dünyadaki kültür elçisi Kahtalı Mıçı’yı ziyaret ettik. Mustafa abimizin tedavisi süresince yanında olan başta hastanemizin başhekimine ve sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Mıçı’nın durumu çok iyi, inşallah tedavisi olumlu sonuçlanacak ve tekrar bizlerle bir araya gelecek, sahnelerde bizimle birlikte olacak.” dedi.

Kahtalı Mıçı’dan hemşehrilerine mesaj

Kendisine yapılan ziyaret sırasında hemşehrisi olan Adıyamanlılara mesaj ileten Mıçı ise, “Hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum. En kısa zamanda birlikte olacağız ve el birliğiyle Adıyaman’ımızı eski haline getireceğiz.” dedi.

Yakında sahnelere dönüyor

Ziyaret sırasında Kahtalı Mıçı’nın sağlık durumunun iyiye gittiği ve tedavisinin olumlu seyrettiği belirtildi. Sevenlerine ve ailesine en kısa zamanda kavuşmayı isteyen Kahtalı Mıçı, tekrar sahnelere dönmek için adeta gün sayıyor.

 

Kaynak: MUHAMMET FATİH YAVUZ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.