Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden İncesu Belediyesi’ne armağan

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve İncesu Belediyesi ortaklığı ile tamamlanan ve yakın tarihte resmi açılışı yapılacak olan İncesu Mini Terminal, İncesu Yufka Üretim Tesisleri, İncesu Market ve Yöresel Ürünler satış noktası hizmete başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden İncesu Belediyesi’ne armağan
Yayınlama: 01.08.2024
Düzenleme: 01.08.2024 23:18
A+
A-

Bu proje, hem ulaşım konforunu artırmayı hem de tarım ve hayvancılık sektöründeki üreticilere destek sağlamayı amaçlıyor. İncesu ilçesi, Bahçelievler Mahallesi’nde yer alan İncesu Mini Terminal, İncesu Yufka Üretim Tesisleri, İncesu Market ve Yöresel Ürünler satış noktası tamamlanarak hizmete açıldı. Yakın zamanda resmi açılış töreni yapılacak olan proje, bölge sakinlerinden büyük ilgi gördü ve kadın istihdamına da katkıda bulunuyor.

Dr. Memduh Büyükkılıç, bu projeyi tüm ilçe belediyelerine yönelik yatırım ve hizmetlerin bir parçası olarak değerlendirdi. Mini Terminal ve Yufka ve Yöresel Ürünler Evi’nin Büyükşehir Belediyesi’nin İncesu Belediyesi’ne armağanı olduğunu belirtti. Proje, Adana yolu üzerindeki İncesu girişinde, yöresel ürünlerin satılacağı ve üretileceği butik bir iş merkezi olarak tasarlandı. Başkan Büyükkılıç, projenin İncesu ilçesine ve bölgeye hayırlı olmasını diledi ve İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Başkan Büyükkılıç’a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kaynak: MUHAMMET FAİZ YAVUZ/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.