Aslan Ağustos 2024 aylık burç yorumları: Finansal girişimlerde dikkatli davranın

Aslan Ağustos 2024 aylık burç yorumlarını sizler için derledik. Ağustos ayında Aslan burcunu neler bekliyor? Aslan burçları Ağustos aylık burç yorumlarına göre aşk, iş, para, kariyer, sağlık alanında neler yaşayacak? Aslan burçları Ağustos ayında hangi günlerde dikkatli olmalı, hangi günlerde şansı daha yüksek olacak? Yanıtları ve daha fazlası Aslan aylık burç yorumlarında…

Aslan Ağustos 2024 aylık burç yorumları: Finansal girişimlerde dikkatli davranın
Yayınlama: 30.07.2024
Düzenleme: 30.07.2024 12:36
A+
A-

Aslan, Ağustos 2024, Güneş burcunuzu vurgulayarak güven ve canlılık getirdiğinden parlamanız gereken zamandır. Bu, kişisel başarılar ve takdir ayıdır. Mıknatısınız her zamankinden daha yüksek, hem kişisel hem de profesyonel alanlarda yeni fırsatlar çekiyor. 16 Ağustos’ta burcunuzdaki Yeni Ay, iddialı hedefler belirlemek ve yeni projeler başlatmak için mükemmeldir. İlişkiler gelişir, bekarlar muhtemelen özel biriyle tanışır ve mevcut ortaklıklar yakınlıkta derinleşir. 20’sinde, Mars iletişim sektörünüze girerek gerçeğinizi konuşmanız ve ihtiyaçlarınızı dile getirmeniz için sizi teşvik eder. Finansal olarak, spekülatif girişimler konusunda dikkatli olun; gelecekteki kazançlar için sağlam bir temel oluşturmaya odaklanın. Sağlık açısından, yeni bir fitness rejimine başlamak veya enerji seviyenizi artıracak diyet değişiklikleri yapmak için harika bir dönemdir. Ayın sonunda, kendinizi daha güçlü bir konumda, özlemlerinize doğru cesur adımlar atmaya hazır bulacaksınız. Bu dinamik enerjiden yararlanın ve yönetici gezegeninizin iyiliğinden en iyi şekilde yararlanın.

Ağustos ayında gökyüzünde neler olacak?

4 Ağustos’taki Aslan yeni ayında heyecan verici bir patlama yaşayacağız. Yeni başlangıçlar havadan fışkırıyor ve biz de onların peşinden hevesle gitmeye hazır olacağız. O günün ilerleyen saatlerinde, aşk gezegeni Venüs, gösterişli Aslan’ı geride bırakarak Başak’ın doğal alanına geçiyor ve bize aşka daha saf ve pratik bir yaklaşım sunuyor.

6 Ağustos’a uyandığımızda Merkür geri hareketine geçmiş olacak ve üç buçuk haftalık iletişim çatışmaları ve diğer zihinsel karışıklıklara yol açacak. Geri hareket Başak burcunda başlayacak ancak ayın ortasında, geçişin geri kalanında Aslan burcuna geri dönecek. 18 Ağustos’ta Merkür güneşle buluşacak ve geri hareket döngüsünde geçmişe yeni gözlerle bakmanıza yardımcı olan parlak bir noktayı işaretleyecek. Ertesi gün Kova burcundaki dolunay , kalplerimizi zorlayacak ancak bizi büyümeye doğru itecek yoğun açılarla dolu olduğu için çığır açıcı bir dolunay. Dolunay zamanında, ateşli Mars ve sert sevgi dolu Satürn birbirleriyle karşı karşıya gelecek, romantik Venüs ise aynı anda Satürn ve Jüpiter ile bir T-kare içinde kilitlenecek. Kendinize ve başkalarına karşı sabırlı olun.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.