İkizler Ağustos 2024 aylık burç yorumları: Aşırı harcamalardan kaçının

İkizler Ağustos 2024 aylık burç yorumlarını sizler için derledik. Ağustos ayında İkizler burcunu neler bekliyor? İkizler burçları Ağustos aylık burç yorumlarına göre aşk, iş, para, kariyer, sağlık alanında neler yaşayacak? İkizler burçları Ağustos ayında hangi günlerde dikkatli olmalı, hangi günlerde şansı daha yüksek olacak? Yanıtları ve daha fazlası İkizler aylık burç yorumlarında…

İkizler Ağustos 2024 aylık burç yorumları: Aşırı harcamalardan kaçının
Yayınlama: 30.07.2024
Düzenleme: 30.07.2024 12:30
A+
A-

İkizler, Ağustos 2024 size enerji ve fırsatların canlı bir karışımını getiriyor. Bu ay hem iç gözlem hem de sosyal etkileşim için hazır olduğundan, ikili doğanızı kucaklayın. Yönetici gezegeniniz Merkür, iletişim yeteneklerinizi geliştirerek, şu anı ağ kurma ve profesyonel bağlantıları sağlamlaştırma için en iyi zaman haline getiriyor. Ayın ortalarında, kariyerinizde beklenmedik fırsatlar ortaya çıkabilir ve hızlı ancak hesaplı kararlar gerektirebilir. İlişkiler, özellikle 16 Ağustos’taki Yeni Ay’dan sonra uyumlu bir hal alır. Bekarlar ilgi çekici romantik beklentiler bulabilirken, ilişkide olanlar partnerleriyle daha derin bir bağ hissedecekler. Finansal olarak, olumlu bir dönemdir, ancak dürtüsel satın alımlar nedeniyle aşırı harcama yapmaktan kaçının. Yeni sağlıklı yaşam rutinlerini dahil ederek sağlığa odaklanın; stresi uzak tutmak için yoga, yürüyüş, ibadeti deneyin. Ayın sonunda, uzun vadeli hedefler konusunda netlik ortaya çıkacaktır. Dinamik enerjiyi kucaklayın ve sizi güven ve zarafetle yeni ufuklara doğru ilerletmesine izin verin.

Ağustos ayında gökyüzünde neler olacak?

4 Ağustos’taki Aslan yeni ayında heyecan verici bir patlama yaşayacağız. Yeni başlangıçlar havadan fışkırıyor ve biz de onların peşinden hevesle gitmeye hazır olacağız. O günün ilerleyen saatlerinde, aşk gezegeni Venüs, gösterişli Aslan’ı geride bırakarak Başak’ın doğal alanına geçiyor ve bize aşka daha saf ve pratik bir yaklaşım sunuyor.

6 Ağustos’a uyandığımızda Merkür geri hareketine geçmiş olacak ve üç buçuk haftalık iletişim çatışmaları ve diğer zihinsel karışıklıklara yol açacak. Geri hareket Başak burcunda başlayacak ancak ayın ortasında, geçişin geri kalanında Aslan burcuna geri dönecek. 18 Ağustos’ta Merkür güneşle buluşacak ve geri hareket döngüsünde geçmişe yeni gözlerle bakmanıza yardımcı olan parlak bir noktayı işaretleyecek. Ertesi gün Kova burcundaki dolunay , kalplerimizi zorlayacak ancak bizi büyümeye doğru itecek yoğun açılarla dolu olduğu için çığır açıcı bir dolunay. Dolunay zamanında, ateşli Mars ve sert sevgi dolu Satürn birbirleriyle karşı karşıya gelecek, romantik Venüs ise aynı anda Satürn ve Jüpiter ile bir T-kare içinde kilitlenecek. Kendinize ve başkalarına karşı sabırlı olun.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.