Başkan Aydar’a CHP Genel Başkanı Özel’den “emekliye destek” övgüsü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’dan emekliye destek çalışmalarından dolayı övgüyle bahsetti. 

Başkan Aydar’a CHP Genel Başkanı Özel’den “emekliye destek” övgüsü
Yayınlama: 22.07.2024
Düzenleme: 22.07.2024 16:00
A+
A-

Özel, Sözcü TV’de Uğur Dündar’ın sorularını cevapladığını programda Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın emeklilere yaptığı yardımı şu sözlerle dile getirdi: “Adana’da Ceyhan belediyemiz var, pırıl pırıl bir başkanı var. Bana bir fikir sordu, ‘aman başkanım, yap bunu’ dedim. Ne yaptı biliyor musunuz? Bayrama giderken, son bayramda ilçesindeki emekliler 10 bin lira alıyor ya, biz de asgari ücret olacak diyoruz, 17 bin lira bunu asgari ücrete tamamladı. Yedişer bin lira yatırdı ilçesindeki emeklilere, hiç olmazsa bayramda bir asgari ücret alsın. Bu müthiş bir şey.”

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ise CHP Lideri’nin övgü dolu sözlerine teşekkür ederek, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Aydar, “Genel Başkanımız Özgür Özel’e çalışmalarımız hakkındaki güzel sözleri için şahsım ve Ceyhanlı hemşehrilerim adına teşekkür ederim. Genel Başkanımızın desteğini her zaman hissediyor ve görüyoruz. Bizler de durmaksızın çalışarak hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz,” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.