Balık haftalık burç yorumu 22-28 Temmuz 2024 ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı

Balık haftalık burç yorumu 22-28 Temmuz 2024 haftası için neler söylüyor? Balık burcunu bu hafta neler bekliyor, Balıklar bu hafta ilişki, aşk, para, iş ve sağlık falında şanslı mı? İşte gökyüzünün bu hafta Balık burcu için mesajları ve 22-28 Temmuz Balık burcu haftalık burç yorumları…

Balık haftalık burç yorumu 22-28 Temmuz 2024 ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı
Yayınlama: 22.07.2024
Düzenleme: 22.07.2024 00:54
A+
A-

Balık burçlarını bu hafta neler bekliyor? Aşk, ilişki, iş, para, kariyer ve sağlık falı 22-28 Temmuz haftasında Balık burçları için hangi uyarılar ve müjdeler veriyor? Yanıtları 22-28 Temmuz Balık haftalık burç yorumlarında… Bu hafta başarı, standartlarınızı yüksek tutmaktan gelir. Bu yoğun hafta, 21 Temmuz Pazar günü Oğlak burcundaki dolunay ve Aslan burcundaki Merkür’ün Boğa burcundaki Uranüs’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Ayrıca, Yengeç burcundaki Güneş Balık burcundaki Neptün’le üçgen açı yapıyor. Ve son olarak, İkizler burcundaki Mars ve ev ve aile eviniz Kova burcundaki Plüton’la üçgen açı yapıyor. Balık, muhtemelen bir süredir dünyanın ve etrafınızdaki şeylerin dönen enerjilerini hissediyorsunuz. Şimdi bu enerjilerin bir fırtınaya dönüştüğü hissine kapılıyorsunuz. Bir nehirde yüzen bir yaprak gibi akışa uyum sağlayabiliyorsunuz. Olan her şey daha önce de oldu ve yaprak hayatta kalıyor. Bugün, diğer insanların endişelerinin sizi aşağı çekmesine izin vermeyin.

Güneş, 22 Temmuz Pazartesi günü Aslan burcuna ve sağlık ve esenlik evinize giriyor. Ardından güneş Kova burcunda Plüton’a karşı çıkıyor. Bugün ruhsal bir mesaj alabilirsiniz. Bu bir rüya, çoklu sayılar veya bir hayvan işareti aracılığıyla gelebilir. Rehberleriniz ve melekleriniz sizinle konuşuyor, size yolu gösteriyor. Bugün sakin ve sessiz olun ve mesajı duyacaksınız.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.