Oğlak haftalık burç yorumu 22-28 Temmuz 2024 ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı

Oğlak haftalık burç yorumu 22-28 Temmuz 2024 haftası için neler söylüyor? Oğlak burcunu bu hafta neler bekliyor, Oğlaklar bu hafta ilişki, aşk, para, iş ve sağlık falında şanslı mı? İşte gökyüzünün bu hafta Oğlak burcu için mesajları ve 22-28 Temmuz Oğlak burcu haftalık burç yorumları…

Oğlak haftalık burç yorumu 22-28 Temmuz 2024 ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı
Yayınlama: 22.07.2024
Düzenleme: 22.07.2024 00:47
A+
A-

Oğlak burçlarını bu hafta neler bekliyor? Aşk, ilişki, iş, para, kariyer ve sağlık falı 22-28 Temmuz haftasında Oğlak burçları için hangi uyarılar ve müjdeler veriyor? Yanıtları 22-28 Temmuz Oğlak haftalık burç yorumlarında… Bu hafta çevrenizdekileri büyülüyorsunuz. Bu yoğun hafta, 21 Temmuz Pazar günü Oğlak burcundaki dolunay ve Aslan burcundaki Merkür’ün Boğa burcundaki Uranüs’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Ayrıca, Yengeç burcundaki Güneş Balık burcundaki Neptün’le üçgen açı yapıyor. Ve son olarak, İkizler burcundaki Mars ve iş ve rutin eviniz Kova burcundaki Plüton’la üçgen açı yapıyor. Oğlak, hayatında genellikle biraz düzen istersin ve şimdi çevrende ve dünyada çok şey oluyor. Kontrol altına alınması gereken çok fazla şey varmış gibi hissedebilirsin. Büyük resme bakıp piyasaların nasıl gideceğini veya şirketlerin nasıl performans göstereceğini tahmin etmeye çalışmak yerine, şu andaki görevlere odaklan. Kendi sorumluluklarını yerine getir, gerisi kendiliğinden hallolur.

Güneş, 22 Temmuz Pazartesi günü Aslan burcuna ve yatırım evinize giriyor. Ardından Güneş, Kova burcundaki Plüton’a karşıtlık oluşturuyor. Beklediğiniz bir finansal fayda muhtemelen gecikiyor ama ölmedi. Bu arada, ihtiyaç duyduğunuz şey için başka kaynaklar bulmak iyi bir fikir olabilir. Alternatifler aramak zorunda kalmaktan mutlu olmayabilirken, sonunda ortaya çıktığında, başlangıçta aradığınızdan daha fazlasıyla karşılaşabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.