Boğa haftalık burç yorumu 22-28 Temmuz 2024 ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı

Boğa haftalık burç yorumu 22-28 Temmuz 2024 haftası için neler söylüyor? Boğa burcunu bu hafta neler bekliyor, Boğalar bu hafta ilişki, aşk, para, iş ve sağlık falında şanslı mı? İşte gökyüzünün bu hafta Boğa burcu için mesajları ve 22-28 Temmuz Boğa burcu haftalık burç yorumları…

Boğa haftalık burç yorumu 22-28 Temmuz 2024 ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı
Yayınlama: 22.07.2024
Düzenleme: 22.07.2024 00:15
A+
A-

Boğa burçlarını bu hafta neler bekliyor? Aşk, ilişki, iş, para, kariyer ve sağlık falı 22-28 Temmuz haftasında Boğa burçları için hangi uyarılar ve müjdeler veriyor? Yanıtları 22-28 Temmuz Boğa haftalık burç yorumlarında… Bu hafta güç topluyorsunuz sevgili Boğalar. Bu yoğun hafta, 21 Temmuz Pazar günü Oğlak burcundaki dolunay ve Aslan burcundaki Merkür’ün Boğa burcundaki Uranüs’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Ayrıca, Yengeç burcundaki Güneş Balık burcundaki Neptün’le üçgen açı yapıyor. Son olarak, İkizler burcundaki Mars ve para eviniz Kova burcundaki Plüton’la üçgen açı yapıyor. Etrafınızda ne olursa olsun, sizin için önemli olan şey kararlılığınız ve azminiz. Ve şu anda çok şey oluyor. Birçoğunuz dünyada ve kendi hayatınızda olup bitenler karşısında bunalmış hissedebilir, ancak planınıza sadık kalın ve bir ayağınızı diğerinin önüne koyun. Boğa, bugün ve bu hafta büyük ilerleme kaydedeceksiniz.

Güneş, 22 Temmuz Pazartesi günü Aslan burcuna ve ev ve aile evinize giriyor. Ardından Güneş, Kova burcundaki Plüton’a karşıtlık oluşturuyor. Ailenizin ihtiyaç duyduğu bir şey ile işteki yükümlülükleriniz arasında kalmış hissedebilirsiniz. İşleri yoluna koymak için bir tür uzlaşmaya ihtiyaç duyulacaktır. Durumda gücünüzün olduğunu kabul edin. Ancak diğer tarafın söyleyeceklerini dinlemeye de hazır olun.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.