Pirelli Türkiye CEO’su, Volkan Otomotiv’in 35. yıl kutlamasına katıldı

Adana ve çevresinde otomotiv sektöründe hizmet sunan Pirelli’nin yetkili satıcısı Volkan Otomotiv, ileri teknolojilerle donatılmış satış ve servis noktasının 35. yılını özel bir davetle kutladı. Kutlama etkinliğine, Pirelli Türkiye CEO’su Gian Paolo Gatti Comini’nin yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, çeşitli ilçe kaymakamları, emniyet müdürü, iş dünyası temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Pirelli Türkiye CEO’su, Volkan Otomotiv’in 35. yıl kutlamasına katıldı
Yayınlama: 21.07.2024
Düzenleme: 21.07.2024 15:29
A+
A-

Volkan Otomotiv, Pirelli markasını temsil ettiği Adana’da premium lastik deneyimi sunmanın yanı sıra, elektrikli araçlara ve premium otomobillere özel çözümler sunuyor. Sahipleri Harput ailesi tarafından ev sahipliği yapılan kutlama etkinliğinde konuşan Doç. Dr. Mehmet Volkan Harput, “Volkan Otomotiv olarak sektördeki 35 yıllık deneyimimizle, yenilenen satış ve servis noktamızda geniş ürün gamımız ve ileri teknolojiye sahip makinelerimizle hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz. Pirelli gibi bir lastik devinin iş ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Pirelli Türkiye CEO’su Gian Paolo Gatti Comini ise yaptığı açıklamada, “Adana’da Volkan Otomotiv ile birlikte yeni bir döneme adım atıyoruz. Elektrikli araçlara yönelik özel çözümler sunan Pirelli Elect ürün gamımız ve premium otomobiller için geliştirdiğimiz terzi işi lastiklerimiz ile bölgedeki müşterilerimize en üst düzeyde hizmet vermeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: ZİYA İPEK/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.