Yüreğir Belediyesi’ne 7 yeni araç tahsis edildi!

Yüreğir Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek için araç filosuna eklediği 7 yeni aracı düzenlenen törenle tanıttı. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, hem eski yönetimden kalan borçları ödediklerini hem de belediyeye tek bir kuruş harcamadan yeni araçlar kazandırdıklarını belirtti.

Yüreğir Belediyesi’ne 7 yeni araç tahsis edildi!
Yayınlama: 18.07.2024
Düzenleme: 18.07.2024 18:03
A+
A-

Başkan Demirçalı, yaklaşık 20 milyon lira değerindeki 5 modern çöp toplama kamyonu, 1 elektrikli süpürge aracı ve 1 vakumlu süpürge aracından oluşan 7 yeni aracın Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da katıldığı törenle tanıtıldığını söyledi. Demirçalı, “Yüreğir’in çok daha fazla hizmeti hak ettiğini belirterek, yeni araçlarımızın su akıtmadan, mikrop yaymadan, koku bırakmadan çok daha iyi hizmet vereceğini” ifade etti.

Başkan Demirçalı, göreve geldikleri günden bu yana yaklaşık 250 milyon liralık borcu kapattıklarını ve Eylül ayının sonuna kadar belediyenin faizli borcunun kalmayacağını müjdeledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yeni araçların Yüreğir halkına hayırlı olmasını dileyerek, “Bu yeni araçlar, partimizin yönetim biçiminin bir tezahürü. 31 Mart’ta kazandığımız belediyelerin çoğunda tıpkı Büyükşehir’i kazandığımız dönemde olduğu gibi işçinin maaşlarını ödeme zorluğu ve çok ciddi bir borç stoku vardı. Belediyelerimiz çok kısa sürede işçilerin maaşlarını zamanında ödeyebilir hale geldiler” dedi.

Kaynak: YUSUF YILDIZ/ ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.