AgeSA doğum günlerinde tohum topu hediye ediyor

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün lider kuruluşlarından AgeSA, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda yeni bir projeye imza attı.

AgeSA doğum günlerinde tohum topu hediye ediyor
Yayınlama: 14.07.2024
A+
A-

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün lider kuruluşlarından AgeSA, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda yeni bir projeye imza attı. AgeSA, doğum günü gelen ve AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu tercih eden müşterilerine tohum topu hediyesi veriyor.

Doğaya katkı sağlayan hediye:

Müşteriler, doğum günlerinde veya AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu fon dağılımlarına eklediklerinde kendilerine gönderilen maildeki QR kodu okutarak ekilmesini istedikleri tohumu seçebiliyor ve onun büyüme serüvenini takip edebiliyor.

AgeSA Pazarlama ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Roşan Dilek konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2024 Nisan ayında 18 yaş altı her yeni BES müşterisine yönelik başlattığımız ecording iş birliğinin kapsamını, doğum günü gelen ve AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu tercih eden müşterilerimizi de içerecek şekilde genişlettik. Bu proje ile müşterilerimize anlamlı bir hediye sunmanın yanı sıra, doğaya katkıda bulunmalarını da sağlıyoruz.”

Sürdürülebilirlik hedeflerine adım adım:

BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yer alan AgeSA, 2050 yılına kadar net sıfır emisyonlu bir şirket olma hedefine emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülebilirlik odaklı ürün ve hizmet yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Kaynak: ASLIHAN EKER/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.