Komedyen Ellen emekli olduğunu duyurdu!

Ellen DeGeneres, uzun yıllardır televizyon ekranlarında olan ve milyonlarca hayranı bulunan ünlü sunucu ve komedyen, emekliye ayrılacağını duyurdu. Geçtiğimiz haftaki “Ellen’s Last Stand… Up” isimli gösterisinde, “Benden bu kadar” diyerek veda etti.

Komedyen Ellen emekli olduğunu duyurdu!
Yayınlama: 12.07.2024
A+
A-

Santa Rosa’daki Luther Burbank Sanat Merkezi’nde gerçekleşen gösteride, bir hayranı DeGeneres’e turne bittikten sonra film çekmeyi veya Broadway’de tiyatro yapmayı düşünüp düşünmeyeceğini sordu. DeGeneres, “Hmm, hayır. Beni son kez görüyorsunuz. Dijital platformda yayınlanacak özel yapımımdan sonra benden bu kadar” yanıtını verdi.

Bir başka hayranı, DeGeneres’in “Kayıp Balık Nemo” ve “Kayıp Balık Dori” filmlerindeki karakteri yeniden seslendireceğini umduğunu belirtti. Ancak DeGeneres, “Hayır, bay bay diyorum” diyerek bu beklentiyi de karşılamadı.

Ellen DeGeneres’ın “The Ellen Show” adlı programı, 20 yılın ardından 2022’de sona ermişti. Program, sahne arkasında yaşanan ırkçılık, cinsel suistimal ve göz korkutma iddiaları nedeniyle kapanmıştı. DeGeneres, yayında özür dilemiş ve WarnerMedia’nın soruşturması sonucunda üç yapımcı işten çıkarılmıştı. Geçmişte şovunun bu şekilde sona ermesinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “O şovu çok seviyordum” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.