Adana’da sağlık çalışanlarının sorunları görüşüldü

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ve sendika üst yöneticileri, Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar ile bir toplantıda buluştu. Toplantıda, saha da...

Adana’da sağlık çalışanlarının sorunları görüşüldü
Yayınlama: 10.07.2024
A+
A-

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ve sendika üst yöneticileri, Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar ile bir toplantıda buluştu. Toplantıda, saha da çalışan sağlık personelinin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

“Sahada yetkili, masada etkili sendika: Sağlık-Sen”

Memur-Sen ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’ın her konuya duyarlılıkla yaklaştığını ve çözüm odaklı olduğunu belirtti. Nennioğlu, “Günlerdir tüm sağlık tesislerini ziyaret ederek sağlık çalışanları ile bir araya gelip sorunlarını not alıp çözümler arıyoruz. Bugünkü toplantımızda önemli konuları İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’a ilettik. Çözüm odaklı yaklaşımı için kendisine teşekkür ediyorum. Sağlık çalışanları, Sağlık-Sen’in saha da yetkili olduğu gibi masada da etkili olduğunu bilsinler” dedi.

“Sorunları değerlendirdiğimiz verimli bir görüşme oldu”

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar,”Tesislerimiz, çalışma arkadaşlarımız ve hizmetlerle ilgili sorunları değerlendirdiğimiz verimli bir görüşme oldu. Sendika yetkililerimiz ile belirli aralıklarla bir araya geliyoruz ve bu devam edecek. Bir kez daha ziyaretleri için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ZİYA İPEK/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.