Başkan Yıldız, Çağdaşkent Mahallesi’ndeki spor sahaları, park ve mesire alanlarında inceleme yaptı

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, ilçenin en yoğun nüfusa sahip mahallelerinden biri olan Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan 3 Ocak Parkı, 3 Ocak Spor Kompleksi, Fetih 1453 Parkı ve mesire alanlarını gezerek incelemelerde bulundu.

Başkan Yıldız, Çağdaşkent Mahallesi’ndeki spor sahaları, park ve mesire alanlarında inceleme yaptı
Yayınlama: 08.07.2024
A+
A-

Mahalle gezisi sırasında çocukların ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yıldız, göreve geldikleri günden bu yana Toroslar’da tespit ettikleri eksiklikleri gidermek için çalıştıklarını belirtti. Belediye tarafından spor sahaları, parklar ve tesislerin yeniden düzenlenerek daha temiz ve düzenli bir şekilde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Başkan Yıldız, açıklamasında şunları söyledi: “3 Ocak Spor Kompleksi’nde inceleme yaptık. Toroslarımız, gerek spor, sanat ve kültür alanında, gerekse belediye hizmetlerinin geneli anlamında çok zengin bir varlığa sahip. Bu varlıklar, yıllardan bu yana ihmal edildiği, aynı zamanda ciddi bir şekilde tamirat ve bakımları yapılmadığı için birçoğu kullanılmaz vaziyette. Bunlardan biri de 3 Ocak Spor Kompleksi’dir. Voleybol, tenis, basketbol ve futbol gibi spor dalları için mahalle sakinlerinin yararlanabileceği alanlar inşa edilmiş ancak bakımsızlıktan kullanılmaz hale gelmiştir. Halkımıza söz veriyorum, sahalarımızı ve tesislerimizi öncelikle vatandaşlarımız ve ilçemizdeki amatör spor takımlarının faydalanabileceği şekilde düzenleyeceğiz. Tamamen halkımızın kullanımına açacağız.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.