Hatay’da muz ağaçlarını tekmeleyip, parçalayan antrenör büyük ilgi gördü

Hatay’da fitness antrenörü olan Ali Erdoğmuş’un muz ağaçlarını tekme darbeleriyle parçaladığı anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yayınlama: 08.07.2024
A+
A-

Antakya ilçesi Karaali Mahallesi’nde yaşayan Ali Erdoğmuş, bir fitness salonunda antrenörlük yapmaktadır. 22 yıldır dövüş sporlarıyla ilgilenen Erdoğmuş, arkadaşının serasında muz ağaçlarını kestikleri sırada sosyal medyada izlediği bir videonun benzerini çekmek istedi. Kesilen muz ağaçlarını tekmeleyerek kıran dövüş antrenörü, performansıyla Taylandlı sporcuyu geride bıraktı. Erdoğmuş’un bu anları sosyal medyada paylaşması büyük ilgi topladı.

“Tekmeyle ağaç kırınca böyle bir video çıktı”
Sosyal medyada tekmeyle ağaçları kıran Taylandlı sporcunun videosundan esinlendiğini belirten Ali Erdoğmuş, “İnternette dolaşırken bir reels videosu gördüm. Taylandlı bir dövüşçünün muz ağacı veya kavak ağacını tekmeleyerek kırdığını gösteriyordu. Ben de daha önce benzer bir video çekmiştim. Bu muz ağaçlarını vurarak kırmıştım. Bu videoyu uyarlayıp remixleyerek paylaşmak istedim. Bir arkadaşımızın muz bahçesi zarar görmüştü ve ağaçlar çürümüştü, kesilmesi gerekiyordu. Kesim sırasında eğlencesine ve sporcu olduğum için içimden geldiği gibi, tekmeyle kırmayı denedim. Birini normal bir şekilde kırdım. Kalın olanını iki vuruşta kırdım. Tekmeyle ağaç kırınca böyle bir video ortaya çıktı. Bu fırsatı bulunca videoyu remixleyerek paylaşmak istedim” dedi.

“Bu şekilde denedik ama kimseye tavsiye etmiyoruz”
Ali Erdoğmuş, tekmeyle ağaç kırmayı izleyenlere tavsiye etmediğini belirterek, “Sürekli antrenmanlı olduğum ve doğru vuruş tekniğini kullandığım için zorlanmadım. Ancak bu herkes için güvenli değil. 22 yıllık bir sporcu olarak, bacaklarım normal bir insandan farklı hale geldi. Sürekli çalışmaktan dolayı bazı acı hislerimiz de kaybolmuş olabilir. Bu yüzden bu şekilde denedik ama kimseye tavsiye etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.