EFORC halk arz kaç lot girmeli?

Efor Çay halka arz kaç lot girilmeli, EFORC kaç lot düşer-? sorularının yanıtlarını sizler için hesapladık. İşte EFORC halka arz kaç lot girmeliyim? sorusuna yanıt arayan yatırımcılar için talep toplamada girilmesi gereken tahmini lot sayısı…

EFORC halk arz kaç lot girmeli?
Yayınlama: 26.06.2024
Düzenleme: 26.06.2024 00:23
A+
A-

Efor Çay talep toplama süreci bugün (26 Haziran) başladı. 3 iş günü devam edecek olan EFORC halka arz talep toplama sürecini kaçırmak istemeyenler sabahın erken saatlerinde aracı kurum/banka ekranlarını açtı. Peki Efor Çay halka arz için kaç lot girilmeli, EFORC kaç lot verir? Yatırımcıların merak ettiği EFORC kaç lot verir? sorusunun yanıtını sizler için hesapladık.

EFORC kişi başı kaç lot düşer?

EFORC halka arz sürecinde bireysel yatırımcılar için toplam 67 milyon 500  bin dağıtımının yapılması bekleniyor. Efor Çay halka arza genel katılımcı sayısı kişi başına düşen lot sayısının asıl belirleyicisi olacak. EFORC halka arza katılan yatırımcı sayısı 3 milyon kişi olması durumunda EFORC halka arzında kişi başı düşen lot sayısının 22-23 olması bekleniyor. EFORC halka arza katılım 2 milyon kişide kalırsa EFORC halka arz kişi başı 33-34 lot verebilir. Talep toplamaya katılan yatırımcı sayısı 1,5 milyon civarında kalırsa kişi başı düşen EFORC lot sayısı da artar. 1,5 milyon katılımcıda EFORC 45 lot verir.

En son halka arzlara kaç kişi katıldı?

Efor Çay kaç lot verir? sorusunun kesin yanıtı halka arz talep toplamaya gelecek ilgiye göre değişecektir. Bir öngörü olması adına, yakın tarihte gerçekleşen en son halka arzlara katılan bireysel yatırımcı sayıları şöyle:

– Koton halka arzına 3 milyon 471 bin 254 kişi

– Lila Kağıt halka arzına 3 milyon 494 bin 553 kişi

– Hareket Proje halka arzına 1 milyon 956 bin 272 kişi

– Horoz Lojistik halka arzına 1 milyon 689 bin 136 kişi

–  Yiğit Akü halka arzına 1 milyon 917 bin 963 kişi

– Limak Çimento halka arzına 3 milyon 243 bin 525 kişi

– Alves Kablo halka arzına 2 milyon 870 bin 401 kişi

– Mogan Enerji halka arzına 3 milyon 502 bin 171 kişi

– Odine Teknoloji halka arzına 3 milyon 198 bin 260 kişi

– IC Enterra halka arzına 3 milyon 586 bin 255 kişi

– Rönesans Gayrimenkul halka arzına 2 milyon 454 bin 093

Efor Çay-EFORC halka arzına katılacak yatırımcılara ÇOK ÖNEMLİ bir uyarı!

Halka arzda hangi şirketin kişi başı kaç lot vereceğinin halka arz sonuçları açıklanmadan kesin bir yanıtı olmaz. Halka arzlarda yatırımcı başına düşecek lot sayısı genel hesaplamalarla yapılır ve sapmalar yaşanabilir. Bu durum Efor Çay halka arzı için de geçerlidir. EFORC kaç lot verir? hesabı yaklaşık bir değerdir, kesinlik içermez ve bir yatırım tavsiye değildir!

EFORC halka arz fazla lot girersem ne olur?

Dileyen yatırımcı tahmini lot sayısının üzerinde de giriş yapabilir. Alımı gerçekleşmeyen lotlara ilişkin ödemeler EFORC halka arz sonuçlarının açıklanması ardından yatırımcıların hesaplarına geri yatırılır.

EFOR halka arz eksik/az lot girersem ne olur

EFORC halka arz eksik/az lot girersem ne olur? sorusuna da bir örnekle yanıt vermek isteriz. Örneğin, siz SEGMN halka arza 20 lotla talep gönderdiniz. EFOR halka arz sonuçlarında yatırımcı başına 40 lot verildi. Siz talep ettiğiniz lot kadar hisseye sahip olabilirsiniz. Yani 20 lot hesabınıza geçer. (Rakamlar temsilidir)

Efor Çay halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Efor Çay halka arz fiyatı da belli oldu.  EFORC halka arz talep toplama fiyatı 1 hisse için 14,50 TL olarak açıklandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.