İzmir’de 12 ve 14 yaşlarındaki iki kardeş otel odasında ölü bulundu

İzmir’in Konak ilçesinde 12 ve 14 yaşındaki iki kardeş bir otelin odasında ölü bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İzmir’de 12 ve 14 yaşlarındaki iki kardeş otel odasında ölü bulundu
Yayınlama: 23.06.2024
A+
A-

Olay, Akıncı Mahallesi’ndeki bir otelde gerçekleşti. Otel görevlisi, odada kalan çocukları hareketsiz halde bulduktan sonra sağlık ekiplerine ve polise haber verdi.

Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen, 14 yaşındaki E.U. ve 12 yaşındaki H.U.’nun hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Çocukların cansız bedenleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis ekipleri, yaptıkları incelemede çocukların bir gün önce anneleri Gönül U. ile birlikte otelde kaldığını ve sabah saatlerinde ayrıldığını tespit etti. Olayın duyulması üzerine anne ve diğer çocukların otelde toplandığı, ardından otel görevlisi ve anne Gönül U.’nun ifadelerinin alınmak üzere emniyete götürüldüğü bildirildi.

Anne Gönül U., ifadesinde çocuklarıyla bir gün önce konserve balık ve açık kek yediklerini, sabah kendisinin kötü hissetmesi üzerine hastaneye gittiğini ve otele döndüğünde çocuklarının öldüğünü öğrendiğini belirtti.

Gönül U.’nun ifadesi doğrultusunda çocukların ölüm nedeninin gıda zehirlenmesi olabileceği değerlendirilirken, kesin ölüm sebebinin otopsi sonucuyla belirleneceği kaydedildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.