Çanakkale’de bir iş insanı belediye meclisini bastı!

Çanakkale’nin Lapseki ilçesindeki Belediye Meclis toplantısı, beklenmedik bir gelişmeye sahne oldu. AK Partili Hakan Genç’in, İYİ Partili Belediye Başkanı Atilla Öztürk’e yönelik yaptığı eleştirilere yanıt olarak iş insanı Erdem Candaroğlu’nun kendisini tanıtarak salonu bastığı olay, şaşkınlık yarattı.

Çanakkale’de bir iş insanı belediye meclisini bastı!
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-

Meclis toplantısında Candaroğlu firmasının adının sıkça geçmesi üzerine, AK Partili Hakan Genç, Başkan Öztürk’e “Yanınızda Candaroğlu, her yerde Candaroğlu, kim bu Candaroğlu?” şeklinde sorular yöneltti. Bu sırada iş insanı Erdem Candaroğlu, toplantı salonuna girerek “Benim” diyerek tepki gösterdi.

Candaroğlu’nun salona girmesiyle birlikte yaşanan tartışmada, Belediye Meclis Üyesi Hakan Genç ve Erdem Candaroğlu arasında karşılıklı diyaloglar yaşandı. Genç’in “Senin görevin ne?” sorusuna Candaroğlu’nun verdiği “Benim burada kimseye karıştığım yok” yanıtı, gerginliği artırdı. Meclis üyeleri araya girerek Candaroğlu’nu dışarı çıkardı.

Tartışmanın yaşandığı sırada Belediye Başkanı Atilla Öztürk’ün sessiz kalması dikkat çekti. Öztürk, daha sonra “Meclis toplantısı kapanmıştı. Herhangi bir açıklama gereği duymuyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

AK Partili Meclis Üyesi Hakan Genç, yaşanan olay sonrasında konuyu yargıya taşıyacağını belirtti. Genç, mecliste bu tür olayların yaşanmasını tasvip etmediğini ve bu durumu ilk defa gördüğünü ifade etti.

Bu beklenmedik gelişme, Lapseki Belediye Meclisi’nde nadir görülen bir olay olarak kayda geçti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.