Netflix’in yıldızı John McAllister hapishanede ölü bulundu!

Netflix’in “Unlocked: A Jail Experiment” (Kilitler Açılıyor: Bir Hapishane Deneyi) dizisinin tanınmış isimlerinden John McAllister, 2 Haziran’da Arkansas Pine Bluff’taki hücresinde ölü olarak bulundu.

Netflix’in yıldızı John McAllister hapishanede ölü bulundu!
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, McAllister’ın sabah saatlerinde Jefferson Bölge Tıp Merkezi’ne kaldırıldığı ve burada hayatını kaybettiği belirtildi. McAllister’ın planlanan tahliyesine sadece bir ay kala gerçekleşen bu ani ölümde cinayet veya intihar şüphesi olmadığı ifade edildi.

McAllister, Nisan ayında Netflix’te yayınlanan ve büyük ilgi gören “Unlocked: A Jail Experiment” adlı dizide yer almıştı. Bu yapım, Pulaski County Bölgesel Gözaltı Merkezi’nde mahkumlara daha fazla özgürlük ve sorumluluk verilen yenilikçi bir sosyal deneyi konu alıyordu. “Eastside” lakabıyla tanınan McAllister, dizideki mizah yeteneği ve girişimci ruhuyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Hatta program sırasında bir dövme işi kurarak dikkat çekmişti.

McAllister, uyuşturucuyla ilgili 10 suç, hırsızlık ve yasadışı ateşli silah bulundurma gibi çeşitli suçlardan 14 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Ailesi, McAllister’ın ani ölümünün yarattığı şok ve üzüntü ile baş etmeye çalışırken, yetkililer olayın detaylarını araştırmaya devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.