Çağlayan Adliyesi’nde korkunç olay! Tutuklandığını öğrenince intihar etti

İstanbul Adalet Sarayı’nda feci bir olay yaşandı. Mahkemede tutuklanacağını öğrenen 35 yaşındaki Zekeriya Tokur, 6. kattan kendini aşağı atarak intihar etti.

Çağlayan Adliyesi’nde korkunç olay! Tutuklandığını öğrenince intihar etti
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Tokur hakkında kız kardeşi ve annesi tarafından uyuşturucu parası istediği ve şiddet uyguladığı gerekçesiyle 2 Mayıs’ta uzaklaştırma kararı aldırılmıştı.

Tokur, uzaklaştırma kararını ihlal ederek kız kardeşiyle annesinin bulunduğu eve uyuşturucu parası istemek için gitti. Taraflar arasındaki tartışma polis müdahalesiyle son buldu.

Çağlayan Adliyesi’ne sevk edilen Tokur’un savunmasında, “Aramızda itişme olmadı, ablam beni itti. Ben dokunmadım, para istediğim doğrudur, evi yakacağımı söylemedim. Eve gittiğime de pişman oldum, evde yaşamıyordum. Uzun süredir sokakta kalıyorum. Bu da benim için zaten son, affınıza sığınıyorum.” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliği tarafından Tokur’un uzaklaştırma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle tutuklanmasına karar verildi. Ancak tutuklama kararı çıktıktan sonra Tokur, yanındaki polislerden kurtularak 6. kattan kendini aşağı bıraktı. Olay yerinde hayatını kaybeden Tokur’un cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kaldırıldı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.