Adana Tabip Odası Başkanı Polatöz: Belediyelerle halk sağlığı için iş birliğine hazırız

Adana Tabip Odası Başkanı Özden Polatöz, belediyelerle ortak hareket ederek, kendilerine düşen görevi yerine getirmek istediklerini, koruyucu hekimliğin de öncelenmesi gerektiğini söyledi. Adana Tabip Odası Yönetim...

Adana Tabip Odası Başkanı Polatöz: Belediyelerle halk sağlığı için iş birliğine hazırız
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-

Adana Tabip Odası Başkanı Özden Polatöz, belediyelerle ortak hareket ederek, kendilerine düşen görevi yerine getirmek istediklerini, koruyucu hekimliğin de öncelenmesi gerektiğini söyledi.

Adana Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden seçilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile ilk kez başkanlık koltuğuna oturan Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’a “Hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Karalar ve Başkan Kozay’a görevlerinde başarı dileyen Adana Tabip Odası Başkanı Özden Polatöz, halk sağlığı adına üretilecek her projede birlikte hareket ederek çözüme katkı sunmayı planladıklarını bildirdi. Adana Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Şen, Ferat Erol, Sedat Yeniocak, Gökhan Alıcı, Erhan Özeren ile Türk Tabipleri Birliği Delegasyon Üyeleri  Selahattin Menteş, Halit Atik ve Ahmet Suntur’un da katıldığı ziyarette kendilerinin de göreve yeni seçildiklerini anımsatan Başkan Özden Polatöz, şunları kaydetti: “Halkımızın ucuz ve ulaşılabilir bir sağlık hizmeti almasını sağlamak temel amacımızdır. Belediyelerin, temizlik hizmetlerinden insan sağlığına, hayvan bakımına ve korunmasına, bitki ve gıda sağlığına kadar birçok alanda sağlık hizmeti sunması yasal bir zorunluluktur. Bu bağlamda Adana Tabip Odası olarak belediyelerimizle ortak hareket ederek, üzerimize düşen görevi seve seve yerine getireceğimizi bildirmek için buradayız. Bizler, koruyucu hekimliğin öncelenmesini savunan bir yapıdayız. Hepimizin sevgisi insana, hepimizin sevgisi bu ülkeye aittir. Biz hekimler olarak ülkemizi asla terk etmeyeceğiz. Adanamız ve ülkemiz için gereken her şeyi yapmaya hazırız. Hiçbir yere gitmiyoruz.” 

Kaynak: ZİYA İPEK/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.