Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı’dan birbirine girdi! “Acun boşuna kendini kasıyor”

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Bursa’da gerçekleşen genel kurul üyeleri toplantısında Ali Koç’un ekibinde yer alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’ya karşı sert bir tutum sergiledi.

Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı’dan birbirine girdi! “Acun boşuna kendini kasıyor”
Yayınlama: 04.06.2024
Düzenleme: 04.06.2024 11:05
A+
A-

Yıldırım, Ilıcalı’nın kendisi hakkındaki sözlerine sert tepki göstererek, “Acun, boşuna kendini kasıyor. Gece bir televizyon programında benimle ilgili yanlış bilgi veriyor. Mourinho ile görüşmemizin yeri Roma, Londra değil. Acun’un aklı bir karış havada. 2016 ya da 2017’de basketbol takımımız Beşiktaş’ı yenip şampiyon olduğunda, Acun da oradaydı. Fetöcü dedikoduları hakkında kendisiyle konuştum, yapmıyorum dedi ama yapıyormuş. Ayrıca, Acun’un özel uçaklarının neden olduğu olayları da takip etsinler, fazla söze gerek yok. Adnan Oktar’a sadece 1 sene gittiğini iddia ediyor ama gerçekte 9 sene gitmiş. Üstelik 3,500 sayfalık fezlekeyi okudum” şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine Yıldırım, sadece bir başkan olmadığını, aynı zamanda bir lider olduğunu belirterek, “Herkes başkan olabilir ama lider olamaz. 2012’de ‘Ne şikesi, memleket elden gidiyor’ demiştim. Şimdi de Fenerbahçe’nin elden gittiğini görüyorum” dedi.

Ilıcalı’nın Ankara ile olan ilişkilerine de değinen Yıldırım, “Acun, sanki Cumhurbaşkanı’ndan yetki almış gibi her konuda garanti veriyor. Ben hallederim diyor. Listesine baktığımızda hükümete yakın ve Fetö’ye yakın isimler var. Devletle kavga etmek istemeyiz ama siyasetle de işimiz olmaz” ifadelerini kullandı. Yıldırım, seçilmesi durumunda Mourinho ile çalışacaklarını da ekledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.