Esenyurt’ta akıllara durgunluk veren olay! Önce çocuğunu dövdü, sonra annesini taciz etti

İstanbul Esenyurt’ta bir büfe sahibi iddiaya göre bir çocuğu darbetti. Olay sonrası büfeye gelen çocuğun annesini ise hem cinsel içerikli hareketleriyle hem de sözlü olarak taciz etti.

Esenyurt’ta akıllara durgunluk veren olay! Önce çocuğunu dövdü, sonra annesini taciz etti
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-

İstanbul’un olaylarıyla sürekli gündeme gelen ilçesi Esenyurt’ta, bir büfe sahibi, mahalledeki bir çocuğu darp etti. Olay sonrası büfeye gelen çocuğun annesini ise hem cinsel içerikli hareketlerle hem de sözlü olarak taciz etti. Anne, bu anları kaydederek polise şikayette bulundu ve büfe sahibi gözaltına alındı.

Mahallesindeki bir çocuğu darp ettiği iddia edilen büfe sahibi, çocuğun annesinin durumu öğrenip dükkana gelmesi üzerine çirkin hareketler sergiledi.

Büfe sahibinin cinsel içerikli sözler ve hareketlerle karşılık verdiği anları kaydeden anne, esnafın çirkin yüzünü ortaya çıkardı. Bu görüntüleri delil olarak polise sunan anne, büfe sahibinin sözlü ve fiziki tacizini ihbar etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, büfe sahibini gözaltına almaya çalışırken zanlının kaçmaya çalıştığı ve yere düştüğü anlar da videoya yansıdı. Zanlı, yerde kelepçelenerek karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.