Müge Anlı’da gerçekler ortaya çıkmıştı: Üvey kızlarını taciz eden baba suç makinesi çıktı

Müge Anlı’nın programında üvey kızlarını istismar ettiği ortaya çıkan ve tutuklanan Selahattin Yalnız’ın geçmişi şok edici detaylarla gün yüzüne çıktı. Müge Anlı’nın programına katılan Yalnız’ın dayısı ve muhtardan edinilen bilgilere göre, Yalnız’ın 11 çocuğu olduğu ve birçok suçla ilişkilendirildiği belirlendi.

Müge Anlı’da gerçekler ortaya çıkmıştı: Üvey kızlarını taciz eden baba suç makinesi çıktı
Yayınlama: 03.06.2024
Düzenleme: 03.06.2024 12:24
A+
A-

İlk evliliğinde eşini darbettiği ve akıl hastanesine yatırıldığı ortaya çıkan Yalnız’ın ikinci evliliğinde Kıbrıslı bir kadınla 15-20 yıl evli kaldığı, ancak çocukları olmadığı için boşandığı ifade edildi. Üstelik bu evlilikte karşı komşusunun kızını istismar ettiği ve bu istismar sonucu hamile bıraktığı iddia edildi.

Avustralya’da da benzer olaylar yaşadığı belirtilen Yalnız’ın, üçüncü evliliğinde de benzer suçlamalarla karşı karşıya kaldığı ve çocuklarını istismar ettiği iddia edildi. Muhtarın şüphelenmesiyle ortaya çıkan gerçekler, Yalnız’ın programda gözyaşları içinde üvey kızlarını aradığı sırada canlı yayında gözaltına alınmasına neden oldu.

Müge Anlı’nın programında üvey kızlarının ifadeleri ve yapılan araştırmalar sonucunda Yalnız’ın istismar suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.