Toroslar, kadın üreticiler ile şenlendi

Toroslar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı işbirliğinde yürütülen Üretici Kadın Standlarını ziyaret eden Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, üreticiler ile sohbet etti.

Toroslar, kadın üreticiler ile şenlendi
Yayınlama: 30.05.2024
Düzenleme: 01.06.2024 13:01
A+
A-

Başkan Yıldız, “Üretici Kadın Standları ile kadınların emeklerini, kazanca dönüştürmesini sağlıyoruz. Kadın dayanışmasını artırmak, kadınların sosyal ve ekonomik konumlarını güçlendirmek için bu çalışmalarımızı daha da büyüteceğiz. Ürettikleri ürünlerin satışını yapmakta zorluk çeken kadınlarımız, Belediyemizin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne ulaşarak bu hizmetten faydalanabilir, destek alabilirler” dedi.

Satış yapan kadın üreticiler; “Başkanımızın emekleriyle kadın üreticiler Toroslar’da buluşuyor. Köylerimizde, yaylalarımızda üretiyoruz ve burada vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Peynir getiren de var el işi işleyenler de var. Herkes ürettikleri ürünleri satarak gelir elde ediyor. Paramızı kazanarak çocuklarımızı okutuyoruz, ailemize destek oluyoruz. Toroslarımızda üretici kadın standlarının olması çok güzel oldu. Kısırımızı da yaparız, işimizi de kariyerimizi de yaparız” diye konuştu.

Kaynak: MÜJDE DEMİR/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.