Kimse 75 yaşında olduğuna inanamıyor! Fiziğiyle adeta büyülüyor

Ünlü moda tasarımcısı Vera Wang, 75 yaşında olmasına rağmen fiziği ve tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Wang, gençlik sırrının uzun saatler çalışmak olduğunu belirtiyor. Onun fotoğraflarını görenler ise “Zamanı durdurmuş” yorumlarını yapmadan edemiyor.

Kimse 75 yaşında olduğuna inanamıyor! Fiziğiyle adeta büyülüyor
Yayınlama: 29.05.2024
Düzenleme: 29.05.2024 16:23
A+
A-

New York’ta Çinli bir göçmen ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Wang, sayısız ünlü isme özel elbise ve gelinlik tasarlayarak moda dünyasında adını duyurdu. Ancak 1949 doğumlu Wang, dış görünüşüyle de tasarımlarından daha fazla konuşuluyor. 75 yaşında olmasına rağmen kimse onun yaşını tahmin edemiyor.

Wang’ın sağlıklı beslenme ve spor sayesinde bu formda kaldığını düşünenler olsa da kendisi bu görüşe katılmıyor. “Her gün fast food yerim. Krema dolgulu, şeker kaplı çörekleri severim,” diyen Wang, gençlik sırrının uzun saatler çalışmak olduğunu ve meşgul olmanın yaşlılığın en iyi panzehiri olduğunu savunuyor.

75 yaşındaki ünlü modacının sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarını görenler, onun için “Zamanı durdurmuş” yorumlarını yapmadan duramıyor. Ünlü modacı ise genetik bakımdan şanslı olduğunu ifade ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.