Sakarya’nın Karasu sahilinde kaybolan genç öğrencinin cansız bedeni bulundu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde denize giren ve kaybolan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Burak Emre Meşe'nin cansız bedeni, Sahil Güvenlik ekiplerince yapılan arama çalışmaları sonucunda bulundu. Toplum,...

Sakarya’nın Karasu sahilinde kaybolan genç öğrencinin cansız bedeni bulundu
Yayınlama: 27.05.2024
Düzenleme: 27.05.2024 21:44
A+
A-

Sakarya’nın Karasu ilçesinde denize giren ve kaybolan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Burak Emre Meşe’nin cansız bedeni, Sahil Güvenlik ekiplerince yapılan arama çalışmaları sonucunda bulundu. Toplum, genç öğrencinin ölümüyle derinden sarsıldı.

Sakarya’nın Karasu ilçesinde, 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Burak Emre Meşe’nin denizde kaybolmasıyla başlayan endişeli bekleyiş sona erdi. Sahil Güvenlik ekiplerince yapılan arama çalışmaları sonucunda, genç öğrencinin cansız bedeni bulundu.

Karasu sahilinin 32 Evler mevkisinde arkadaşlarıyla denize giren Burak Emre Meşe’nin kaybolmasıyla başlayan arama çalışmaları, büyük bir özveriyle yürütüldü. Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekiplerin yanı sıra polis, AFAD ve gönüllülerin de katılımıyla gerçekleştirilen aramalarda, genç öğrencinin cansız bedeni dalgakıranın arka kısmında 4,5 metre derinlikte bulundu.

Cenaze, kimlik tespiti ve incelemelerin ardından Karasu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Bu acı olay, Sakarya ve Karasu’da büyük üzüntüye neden oldu. Genç yaşta hayatını kaybeden Burak Emre Meşe’nin ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Karasu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, AFAD İl Müdürü Bekir Şen ile birlikte ailenin yanında olurken, toplum genelinde de derin bir üzüntü yaşandı. Sakarya’nın Karasu ilçesi ve civarındaki toplum, genç öğrencinin ani ve trajik ölümüyle sarsıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.