Dilan Polat tekrardan mahkeme karşısında! Komşularıyla kavga etmişlerdi

Dilan ve Engin Polat çifti, komşularıyla yaşadıkları kavga nedeniyle mahkemeye çıktı. 2 Haziran 2023 tarihinde yaşanan park kavgasının ardından komşuları Metin Serhat Atayeter ve Esra...

Dilan Polat tekrardan mahkeme karşısında! Komşularıyla kavga etmişlerdi
Yayınlama: 27.05.2024
A+
A-

Dilan ve Engin Polat çifti, komşularıyla yaşadıkları kavga nedeniyle mahkemeye çıktı. 2 Haziran 2023 tarihinde yaşanan park kavgasının ardından komşuları Metin Serhat Atayeter ve Esra Atayeter, Polat çiftinden şikayetçi oldu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat hakkında ‘Hakaret’, ‘Basit yaralama’ ve ‘Tehdit’ suçlarından 8 yıl 4 aya kadar, Engin Polat hakkında ise ‘Hakaret’, ‘Basit yaralama’, ‘Tehdit’ ve ‘Konut dokunulmazlığını ihlal’ suçlarından 11 yıla kadar hapis cezası talep etti.Süreci

Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya sanıklar Dilan ve Engin Polat, SEGBİS (Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi) aracılığıyla katıldı. Müştekiler Metin Serhat Atayeter ve Esra Atayeter ise duruşmaya katılmadı. Taraf avukatları salonda hazır bulundu.

Dilan Polat savunmasında, “Avukatlarım orada değil mi? Ne diyeceğimi bilemiyorum. Biz uzlaştık. Kimseyi darp etmedim. Zaten benim bir erkeği darp etmem mümkün değil. Hakaret veya tehdit içerikli bir söz söylemedim. Şikayetçi değilim. Müştekilerle geçmişten gelen husumetim yoktur. Otopark nedeniyle tartışma yaşadık sadece. Müştekilerin evine girmedim. Zaten kamera görüntülerinde de mevcuttur. Suçlamayı kabul etmiyorum. Beraatimi istiyorum,” dedi.

Engin Polat, olay günü misafirlerinin hastalanan çocuğunu acilen hastaneye götürmeleri gerektiğini belirterek, “Metin Bey aracını arkadaşımın arabasının arkasına çekmişti. Eşim bu durumu kendisine bildirince aralarında tartışma çıktı. Eşimin çığlık sesini duyunca kalkıp gittim. Evin içinde bana eşime saldırıldığını ve küfür edildiğini söylediler. Bunun üzerine Metin Bey’in evine gittim. Kapı açıktı. Eşine, kapının eşiğinde durarak eşinin nerede olduğunu sordum. Hakaret ya da tehdit etmedim,” dedi. Engin Polat, eşini korumak amacıyla Metin Bey’i bir kez darp ettiğini ve bu nedenle suçlamaları kabul etmediğini belirtti.

Mahkeme, müştekilerin dinlenmesi için bir sonraki duruşmaya katılmalarını talep ederek duruşmayı erteledi. Ayrıca, olay gecesi misafirlerin çocuğunu hastaneye götürdüğüne ilişkin raporun da sunulması istendi. Duruşma, 14 Haziran tarihine ertelendi.

Duruşma sonrasında Dilan Polat, eşine “Engin, seni çok seviyorum,” diyerek seslendi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.