Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencilerinden protesto! Kendilerini tehdit eden hocalarını protesto ettiler

Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencileri, mezuniyet töreninde okul müdürü Ali Fuat Güney'e karşı tepki göstermek amacıyla sırtlarını dönerek protesto düzenledi. Müdür Güney, öğrencilere karşı tepkili bir konuşma...

Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencilerinden protesto! Kendilerini tehdit eden hocalarını protesto ettiler
Yayınlama: 25.05.2024
A+
A-

Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencileri, mezuniyet töreninde okul müdürü Ali Fuat Güney’e karşı tepki göstermek amacıyla sırtlarını dönerek protesto düzenledi.

Müdür Güney, öğrencilere karşı tepkili bir konuşma yaparak, “Size bunu kim yaptırıyorsa, ne Cumhuriyet’e saygısı var, ne büyük Atatürk’e saygısı var, ne devletimize saygısı var, ne de bu ülkeye saygısı var” dedi.

Öğrencilerin, kendilerini okuldan kovmakla tehdit edildiği iddiası üzerine tepki gösterdiği Güney’in konuşması sırasında törene katılanlar da alkışlarla protestoya destek verdi.

Müdür Güney, tepkilere rağmen konuşmasını sürdürerek, “Lütfen bu güzel günün önemine göre davranalım. Evet, çocuklar devam edecek miyiz programımıza? Biz size saygıyı, sevgiyi öğrettik. Size bunu kim yaptırıyorsa, ne Cumhuriyet’e saygısı var, ne büyük Atatürk’e saygısı var, ne devletimize saygısı var, ne de bu ülkeye saygısı var” şeklinde yanıt verdi. Öğrenci velilerinin, Güney’in sözlerini alkışlar ve ıslıklarla böldüğü görüldü.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.